Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

The Room - Cigars & Spirits Shop

0731750751,

Despre noi

Trimite mesaj
Situat intr-o zona centrala, pe Calea Victoriei - in apropiere de P-ţa Amzei, magazinul cuprinde un spaţiu comercial la parter şi unul destinat relaxării, la mezanin.

Venim in intâmpinarea clienţilor cu o ofertă diversificată de produse premium şi super-premium, atât in ceea ce priveşte trabucurile, cât şi băuturile alcoolice, in principal spirtoase.

Oferta magazinului The Room – cigars & spirits cuprinde o gamă largă de produse din tutun (trabucuri cubaneze, dominicane, etc., ţigări de foi, tutun de pipă, tutun de rulat), băuturi alcoolice din import(whisky, cognac, rom, vodcă, şampanie, etc) şi accesorii destinate fumatului, elemente de nelipsit din recuzita oricărui fumător de ţigări de foi
Oferim clientilor un spatiu generos, un umidor de tip walk-in, in care sunt păstrate in conditii optime de umiditate şi temperatură numeroasele sortimente de trabucuri.

In ceea ce priveste bauturile alcoolice, atenţia a fost concentrată pe alegerea unei game reprezentative de whisky-uri (in principal single malt-uri, dar şi blended, blended malt, bourbon, Tennessee), provenite din diferite zone ale lumii : Scoţia, Irlanda, SUA, Japonia, etc. Gama de whisky-uri a fost atent selecţionată pentru a intâmpina şi cei mai de seamă cunoscători şi pasionaţi de minunata licoare numită incă de la inceputuri „apa vieţii”. Din cadrul brandurilor de renume, reprezentative şi cu tradiţie in industria whisky-ului, au fost selectate sortimente variate de peste 10 ani vechime, urcând in vârstă şi complexitate până la 30 ani şi chiar mai mult ; ediţii speciale ale diferitelor distilerii, ediţii limitate cu scopul de a marca anumite evenimente – toate acestea pot fi găsite la The Room – cigars & spirits.

De asemenea, clienţii pot beneficia de un spaţiu intim, separat de partea de vânzare a magazinului, special amenajat pentru a se relaxa in compania trabucului sau a băuturii preferate.
Produse si servicii:
bauturi alcoolice premium: whisky single malt, blended, bourbon, cognac, rom, sampanie frantuzeasca; trabucuri si tigari de foi intr-o gama diversificata (Cuba Republica Dominicana), accesorii, etc.
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: The Room - Cigars & Spirits Shop
Persoana de contact: Cristea Radu
Adresa: Calea Victoriei, Nr. 122, Sector 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0731750751