Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

David Rodica Eufrosina I.i.

All handmade
0747533887 (Orange), 0747533887 (Orange)

Butoni de camasa PR

Butoni camasa
Model:
Butoni camasa
Out of stock
Telefon:
0747533887 (Orange)
Pret:
320 lei
 

Detalii produs

Butoni de cămaşă rotunzi din argint 925 personalizaţi prin traforare PR.
O pereche de butoni de cămaşă rotunzi din argint 925 personalizaţi prin traforare poate fi un cadou ideal pentru un bărbat, fiind accesorii masculine discrete și, în același timp, elegante. Literele P şi R au fost traforate în interiorul părţii decorative a butonilor, astfel încât am obţinut o pereche de accesorii masculine lucrate manual, personalizate cu iniţialele numelui într-o stilizare modernă a literelor. Finisajul suprafeţei butonilor este satinat, punând în evidenţă finisajul perfect lucios al celorlalte elemente din argint.

Aceşti butoni de cămaşă rotunzi din argint 925 personalizaţi prin traforare au fost realizaţi 100% manual în atelierul nostru şi sunt disponibili la comandă pentru personalizare cu iniţialele indicate de dumneavoastră. Fiind obiecte lucrate manual, pot să difere într-o mică măsură faţă de modelul din imagine, pentru a păstra unicitatea bijuteriei. Termenul de execuţie se va comunica în funcţie de momentul comenzii.

Butonii vor purta marca Autorităţii Naţionale de Protecţie a Consumatorului şi marca de titlu 925. Se livrează în cutiuţă specială pentru butoni, ambalaj care va fi inclus în preţul articolului.

Această pereche de butoni de cămaşă rotunzi din argint 925 personalizaţi prin traforare este o creaţie THEjeweller şi este manufacturată integral în România, din argint de cea mai bună calitate.

Dimensiuni:

montură butoni de cămaşă rotunzi din argint 925 personalizaţi prin traforare: 15 mm
aprox. 12,03 g
Dacă vă plac liniile acestui model, dar doriţi să includem inserţii de cupru, alamă sau aur de 14K în interiorul monturii butonilor, contactaţi-ne şi vom răspunde prompt cerinţelor dumneavoastră.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: David Rodica Eufrosina I.i.
Persoana de contact: David Rodica
Adresa: Bld. Mihai Viteazu, Nr. 20, Ap. 10
Localitate: Sibiu
Judet: Sibiu
Telefon: 0747533887 (Orange)
Telefon mobil: 0747533887 (Orange)
Fax: 0369816127
Sugestii: butoni camasa

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi