Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Butoni de camasa, The Godfather
85 lei
Brand
Butoni camasa
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Butoni de cămaşă personalizaţi pentru naş "The Godfather Don Corleone" placaţi cu argint;
“I’m gonna make him an offer he can’t refuse” – Don Corleone

Butonii de cămaşă personalizaţi pentru naş au fost foarte solicitaţi încă de la crearea primului model "The Godfather".
Ne-am gândit, aşadar, să îmbogăţim această gamă cu încă un model deosebit şi amuzant, totodată, folosind motive din celebrul film THE GODFATHER.

Dacă sunteţi în situaţia în care trebuie să organizaţi o nuntă – a dumneavoastră, a unui apropiat sau poate că sunteţi chiar o agenţie de evenimente care se ocupă cu crearea de momente deosebite – butonii personalizaţi THE GODFATHER DON CORLEONE pot reprezenta un detaliu drăguţ şi amuzant pe toată durata evenimentului. Personalizarea butonilor de cămaşă THEjeweller se realizează la comandă, cu orice mesaj trăznit care vă trece prin minte.

Această pereche de butoni de cămaşă personalizaţi pentru naş THE GODFATHER DON CORLEONE este placată cu argint şi măsoară 12 mm în diametru. La comandă se pot realiza butoni similari, placaţi cu aur sau din argint 925.

Această pereche de butoni de cămaşă personalizaţi pentru naş THE GODFATHER DON CORLEONE se livrează într-o cutiuţă specială pentru butoni, inclusă în preţul articolului. De asemenea, dacă intenţionaţi să faceţi cadou această pereche de butoni personalizaţi, trebuie doar să ne comunicaţi acest lucru, iar noi vom include in coletul dumneavoastră kit-ul nostru gratuit pentru cadouri.
Din Gura in Gura