Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
3.70
3 stars: Normal
40 pareri

Hranitoare pentru pui si pasari de curte

0 stars: 0.00 din 0 pareri

22 lei Lei
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Hranitoare pentru pasari optimizata pentru cresterea la sol. Are capacitatea de 10 litri si 2 fante de (re)alimentare mari.

Hranitoarea se poate pune fie direct pe sol, fie prin atarnare de inelul foarte gros si rezistent din partea superioara. Fantele speciale de hranire impiedica scurmarea furajului administrat, astfel incat acest model de hranitoare minimizeaza pierderile de furaj, fiind mult mai eficiente si mai avantajoase fata de hranirea la troaca, in vase deschise sau la sol. In plus fata de aceasta facilitate, cand hranitoarea este utilizata prin suspendare de un carlig la nivelul capetelor pasarilor scurmarea mancarii este aproape imposibila si pierderile de furaj sunt aproape de zero.

Hranitoarea este confectionata din plastic gros si rezistent si este demontabila pentru a facilita igienizarile si dezinfectiile periodice

Se foloseste cu succes la pui si gaini de toate rasele, pui de carne, bibilici, rate, gaste, curcani, fazani, pauni, etc. Corpul hranitorii este de culoare alb - opaca, ce permite vizualizarea foarte usoara a cantitatii de hrana din interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura