Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Ssif TGH Investment Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii tranzactionare obligatiuni
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Spre deosebire de actiuni care presupun o participare la capitalul social al companiei respective (adica faptul de a deveni asociat, partener in compania respectiva, impartind castigurile si participand la pierderi), obligatiunile nu sunt altceva decat un imprumut acordat pentru un anumit timp bine determinat, la o dobanda fixa sau variabila dar precizata clar inca din momentul emiterii obligatiunilor si care se poate transfera unui tert prin vanzare pe piata bursiera.

Obligatiunile reprezinta un instrument eficient si pentru investitorii in actiuni, contribuind la reducerea riscului global al unui portofoliu de actiuni. In perioadele de scadere a preturilor actiunilor, obligatiunile reprezinta o varianta ideala de plasare a banilor in asteptarea unor oportunitati noi pe piata actiunilor. Obligatiunile sunt instrumente interesante ce ofera dobanzi mai mari decat cele bancare, mentinand un nivel de risc scazut, precum si predictibilitatea incasarii cupoanelor si al principalului, randamentele in general fiind mai mari decat pe piata monetara. Obligatiunile se recomanda persoanelor ce isi pastreaza economiile la banci sau in valuta, si care doresc sa castige mai mult in conditii de siguranta comparabile. Riscurile tin in general de posibilitatea de faliment al emitentului, de cresterea dobanzilor pe piata monetara si de inflatie.

S.S.I.F. TGH Investment S.A. intermediaza tranzactii cu obligatiuni la Bursa de Valori Bucuresti (BVB). Pentru a deveni clientul nostru este necesar sa deschideti un cont de tranzactionare pe baza contractului de intermediere. Tranzactionarea obligatiunilor este disponibila doar in cazul in care va deschideti un cont ASISTAT - prin care se poate cumpara/vinde la ordin orice instrument financiar cotat la BVB. Ordinele de cumparare sau vanzare de obligatiuni pot fi transmise prin fax sau direct prin semnare la sediul societatii noastre.
Din Gura in Gura