Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Dc Prod Plast Srl

0724229705,

Despre noi

Trimite mesaj
Unul dintre cele mai vechi materiale de constructie folosite, piatra a fost, si va ramane, o perpetua sursa de inspiratie. De mai bine de 6 milenii, rocile naturale (marmura, granit, travertin) ofera personalitate, stil si rafinament constructiilor din intreaga lume – calitati pe care nici un material sintetic nu le poate oferi.

Intrata pe piata din Constanta în luna ianuarie a anului 2004, Terra Granit ofera clientilor sai o gamă variată de produse la calitate inalta, importate direct de la cele 3 fabrici ale colaboratorilor nostri din Turcia, unde acestia detin peste 25 de cariere de marmură, traventin si onyx – suficiente pentru a asigura necesarul de piata din Romania si nu numai.

Localizat in orasul Navodari – Constanta, depozitul central Terra Granit se intinde pe o suprafata de 2000 mp, reusind sa intampine cu brio cerintele tuturor clientilor sai, in ceea ce priveste stocurile disponibile, in orice moment, la oricare dintre produsele expuse.

Monitorizam in permanenta numarul tot mai mare de clienti pentru a ne asigura ca vom putea, oricand, acoperii cerintele acestora – de aceea ne aflam intr-o continua stare de dezvoltare.
Produse si servicii:
proiectare 3D, montaj piatra naturala - marmura, granit, travertin
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Dc Prod Plast Srl
Persoana de contact: Dragoi Cristian
Adresa: Str. Taberei, Nr. 1
Localitate: Navodari
Judet: Constanta
Telefon: 0724229705
Website: http://www.terragranit.com