Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Termosanitaria Srl.

0769222505,

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare Termosanitaria Srl. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca materiale pentru incalzire centrale - cazane, robineti industriali, tevi, fitinguri, baterii, capace WC, rezervoare WC. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta.

Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Termosanitaria S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Principala preocupare a companiei Termosanitaria S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
materiale pentru incalzire centrale - cazane, robineti industriali, tevi, fitinguri, baterii, capace WC, rezervoare WC
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1994

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Termosanitaria Srl.
Persoana de contact: Felloni Mariana
Adresa: Str Etolia Nr 7
Localitate: Dumbravita
Judet: Timis
Telefon: 0769222505
Website: http://www.termosanitaria.ro