Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Termoactiv Design Srl

0723 397 960, 0723 397 960

Despre noi

Trimite mesaj
SC Termoactiv Design SRL este o  companie cu capital 100 % romanesc cu  doi asociati care impart actiunile firmei in proportie de 50 % - 50 %.

Aceasta companie a luat fiinta in anul 2010 in urma unei experiente de 10 ani in domeniul productiei si montajului de ferestre din PVC cu geam termopan, marca Salamander.

In urma crizei financiare si a unor noi oportunitati aparute pe piata muncii si din dorinata de a continua si imbunati calitatea, se desprinde o noua entitate SC Termoactiv Design pastrand nucleul tare de conducere si echipele de montaj cele mai bune.

Firma noua aparuta preia si continua o parte din clientii vechi, cu care contina colaborarea si incearca sa isi atraga noi clienti prin puterea de convingere si prin calitatea produselor oferite.

Firma SC Termoactiv Design SRL are ca obiect de actvivitate productia si montajul de ferestre din PVC cu geam termopan Salamander si a unor produse auxiliare ca: rulouri din aluminiu, plase de tantari, glafuri de ferestre, usi de garaj, jaluzele orizontale si verticale, rolete, parasolare etc.
Produse si servicii:
productia si montajul de ferestre din PVC
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2010

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Termoactiv Design Srl
Persoana de contact: Manea Andrei
Adresa: Bld. Ion Mihalache Nr. 93, Bl. 14, Sc. B, Et. 10, Ap. 8
Localitate: Bucuresti Sectorul 1
Judet: Bucuresti
Telefon: 0723 397 960
Telefon mobil: 0723 397 960
Website: http://www.termoactivdesign.ro