Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Teravit Srl

0262/214907, 0744693610

Despre noi

Trimite mesaj
Inca de la infiintare Teravit Srl si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra.

Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de: ceramica rosie decorativa si pentru constructii (cahle de teracota). Compania are un efectiv de 30 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.

Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Teravit S.R.L.

Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre.

Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Teravit S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei.

Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.
Produse si servicii:
ceramica rosie decorativa, ghivece pentru flori diverse marimi si culori pentru interior si exterior si cahle pentru sobe de teracota
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1992

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Teravit Srl
Persoana de contact: Ciocotisan Claudiu
Adresa: B-dul Unirii, Nr.39/C
Localitate: Baia Mare
Judet: Maramures
Telefon: 0262/214907
Telefon mobil: 0744693610
Fax: 0262/217127
Website: http://www.teravit.ro