Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Radu Oprea Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Terapie Bowen - vindecare fara medicamente
90 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Terapia Boewn (sau BowTech) este un nou concept de vindecare si de redresare a organismului, atat fizic cat si emotional. Se bazeaza pe o serie de miscari foarte fine si delicate aplicate in anumite locuri sau zone ale corpului, efectuate cu degetele asupra unor muschi sau tesuturi conjunctive, prin intermediul carora se transmit niste mesaje catre creier sau catre sistemul neuro-vegetativ.

Primind aceste mesaje, se obtine o relaxare profunda si se trezeste, se reactiveaza capacitatea naturala a organismului de a se auto-vindeca. Noi numim aceasta \'Doctorul Interior\', care ne cunoaste cel mai bine problemele, dar mai ales cauzele acestor probleme.

Exista diverse programe in functie de zonele afectate, si dupa prima sedinta se poate stabili ce program este necesar precum si un numar aproximativ de sedinte necesare, acestea diferind de la pacient la pacient. De cele mai multe ori sunt necesare destul de putine sedinte in cazul afectiunilor acute, acestea avand loc la circa sapte zile.
Intre miscari exista anumite pauze care permit corpului sa lucreze in ritmul lui, sa primeasca informatiile, sa le prelucreze si sa declanseze mecanismele de vindecare.

Terapia Bowen se adreseaza organismului la nivel fizic, mental si emotional si da rezultate in tratarea afectiunilor acute, cronice, neurologice sau psiho-somatice, procesul de vindecare facandu-se intrun mod holistic, actionand asupra organismului ca un tot unitar si nu asupra unui organ sau sistem.

Trateaza orice tip de afectiune, dintre care amintim:
-probleme scheleto-musculare si articulare - accidentari sportive, sciatica, scolioza, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc.
-afectiuni ale organelor interne - probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, inima, plamani, pancreas, si altele)
-infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine
-dezechilibre hormonale si emotionale,
-stres si oboseala cronica
-migrene si dureri de cap
-afectiuni respiratorii, bronsite si astm
-boli ale sistemului imunitar
-sechele dupa accidente vasculare
-alergii, rinite
-enuresis (incontinenta nocturna la copii),
-afectiuni neurologice
si multe altele.

Terapia Bowen este potrivita oricui, de la bebelusi la persoane in varsta, femei gravide, sportivi sau persoane sedentare, elevi si studenti cu activitate preponderent mentala sau persoane cu munca fizica intensa. Pe de alta parte, nu este nevoie sa fim bolnavi sau sa ne doara ceva pentru a beneficia de pe urma unui tratament Bowen!
Preventia este mai buna decat tratarea - toata lumea se simte mai bine cu Bowen! Nu exista, practic, contraindicatii si nu poate face decat bine!

Terapia se poate face la cabinetul de pe bdul Regina Elisabeta nr 44 langa Parcul Cismigiu sau la domiciliu
Din Gura in Gura