Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Copertine Tempotest din materiale

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Copertina Tempotest poate controla energia solară pentru a fi prietenoasă cu mediul, a beneficia de vederea umană, contribuind în acelaşi timp la economia de energie.

Fiecare ţesătură din colecţia Tempotest prezintă o serie de elemente tehnice care ne arată acţiunea soarelui şi a luminozităţii, care rezultă din faptul că fiecare ţesătură reacţionează diferit la radiaţia solară, în funcţie de culoare, construcţie şi materialul utilizat.

Aceste elemente sunt foarte importante pentru evaluarea gradului de protecţie şi de eficacitate împotriva soarelui. Din acest motiv, toate ţesăturile sunt supuse la încercări pentru a se calcula coeficientul de transmitere a radiaţiei solare conform UNI EN 410.

Datorită rezistenţei ridicate a ţesăturilor Tempotest, am reuşit să reducem temperatura şi luminozitatea şi să garantăm un bun comportament termic, cu un grad redus de radiaţie.

O copertină cu ţesătură Tempotest poate să reducă în medie căldura, în funcţie de tonul de culoare, cu 20% pentru culori deschise, între 20-30% pentru culori medii şi peste 30% pentru culori închise. Căldura redusă în interiorul casei are ca rezultat economia de energie prin reducerea utilizării aerului condiţionat.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura