Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Credit ipotecar Casa ta
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Achizitia si mutarea intr-o casa noua reprezinta pentru noi toti un proces complex, ce vine la pachet cu multe informatii de analizat si decizii de luat intr-un timp scurt:
“Merg intai la vizionari de apartamente si apoi la banca sa aflu ce suma de bani pot lua? Sau ar fi mai bine invers? Ce tip de credit ipotecar sa aleg?...Ce tip de dobanda?... Unde gasesc istoricul indicelui IRCC pe 2019?...Ce banca?... Cum aleg costurile cele mai bune?....Ce beneficii am la plata anticipata?...”

Intreaba-ma orice despre Creditul Ipotecar (inclusiv Noua casa)! Iti raspund detaliat si documentat, cu informatii corecte. Prin serviciile de intermediere    acordate te voi sustine astfel ca dosarul tau de credit ipotecar sa fie corect planificat, iar procesul de analiza si aprobare sa fie rapid si sigur.

Sunt Elena si sunt Broker de credite in Franciza AVBS Credit din ianuarie 2014, iar in domeniul intermedierilor de credite lucrez din 2007. Vin la intalnirea cu tine cu peste 15 banci si IFN, parteneri ce imi ofera posibilitatea de a-ti pune la dispozitie peste 15 solutii de credit ipotecar. Peste 1000 de clienti, care au apelat la mine in ultimii 13 ani, pot confirma seriozitatea si profesionalismul serviciilor mele.

Serviciile de intermediere sunt GRATUITE pentru tine. Analize, calcule, solutii de creditare si sustinerea dosarului    - toate sunt incluse, nu te costa nimic.

Totodata, intermedierea presupune gestionarea si pregatirea in detaliu a momentului semnarii contractului de vanzare, astfel incat toate partile sa primeasca pe email informatiile necesare (vanzator, cumparator, banca, notar, asigurator):

1. Documentele necesare la semnare
2. Draftul contractelor, pentru a citi si semnala eventuale erori
3. Data si locul semnarii (comunicare cu: banca, notariat, cumparator, vanzator).
De la prima intalnire si pana la final, in momentul semnarii contractului in banca, primesti tot ce tine de dosarul tau de credit pe email si afli totul in cel mai scurt timp.

Descopera USOR, creditul ipotecar avantajos!
O zi buna!

Elena Toma PFA - Tel: 0724 213 352
Broker de Credite in franciza AVBS Credit
Pareri clienti: https://www.linkedin.com/in/elena-toma-41586215/

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura