Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Telcomest
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Separator de ulei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Separatoarele de ulei TELCOM sunt unitati de tratare a apelor care provin din activitati comerciale sau industriale. Ele sunt utilizate la separarea uleiurilor neemulsionate prezente in apele uzate, inainte de deversarea acestora in canalizarea publica sau in apele de suprafata.

Principal caracteristica a separatoarelor de ulei TELCOM este de a asigura ,in mod natural ,tratarea apei uzate poluante pana la parametrii prevazuti de normele legale.
Domenii de aplicare: Piete, service-uri, garaje industriale, parcari si spalatorii auto, societati industriale unde apa pluvial este poluata cu ulei etc.
Principiul de funtionare:
Separatoarele de ulei TELCOM din PE (polietilena liniara), material reciclabil integral, sunt alcatuite dintr-un bazin principal dennumit bazin de sedimentare si un bazin de separare, care este prezent in bazinul de sedimentare.
Principiul de functionare se bazeaza pe diferenta de greutate specifica dintre apa si ulei, respectiv a materialelor solide aflate in apele reziduale.
Apele reziduale intra, prin orificiul de intrare, in bazinul de separare unde are loc separarea materilor usoare,(uleiuri minerale neemulsionabile) si a celor sedimentabile, pe baza legilor fizicii de separare gravimetrica lichid lichid sau lichid solid. Uleiurile separate raman captive in acest bazin, in timp ce apa partial epurata si materile sedimentabile trec in bazinul principal de sedimentare prin deschiderea specifica de pe fundul bazinului de separare. In bazinul de sedimentare are loc actiunea de separare a materilor sedimentabile, iar apele tratate (limpezite) ajung la orificiul de iesire, pe principiul vaselor comunicante ,impinse de catre apele reziduale care intra in bazin.
Uleiurile plutitoare si namolul sedimentat ,care se aduna in timpul actiunii de epurare ,se vor indeparta prin vidanjare. Separatoarele de ulei TELCOM, prezinta sistemul de evacuare sub forma unui tub vertical introdus in separator ,pana la baza acestuia. Ele mai prezinta un capac pentru inspectarea bazinului si preluarea materilor usoare si a celor sedimentate, un orificiul de intrare a apelor reziduale si unul de iesire a apelor tratate
Din Gura in Gura