Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tekno Fm Srl

0752904891,

Panouri radiante cu halogen Delex IRH 2000, IP24

Model:
DELEX IRH 2000
Telefon:
0752904891
Pret:
76
 

Detalii produs

Panourile Radiante Delex IRH 2000 sunt realizate folosind cele mai noi tehnologii cu halogen. Sunt robuste, rezistente la uzura si au o lunga durata de functionare a elementului incalzitor. Nu ocupa mult spatiu, datorita design-ului lor modern si ergonomic.

Economie de Energie, Randament Ridicat si Design Modern
Panourile DELEX IRH sunt foarte economice, avand un randament ridicat, ele generand caldura in cateva secunde de la pornire. Toate modelele vin echipate cu consola de fixare si cablu de alimentare cu stecher.

Ideale pentru uz rezidential, comercial si industrial
Sunt potrivite in special pentru aplicatii de exterior: case, gradini, sere, rulote, terase, restaurante, garaje, sali de sport, ferme, studiouri sau unitati de productie.

Panoul radiant Delex IRH 2000 este un model care se monteaza doar pe perete - suport fix, nu pe stative mobile. Este livrat cu suporti de fixare si are un aspect modern. Este dotat cu protectie la supra-incalzire, nu ocupa mult spatiu datorita design-ului sau, este adecvat pentru spatiile inguste. Comanda panoului se realizeaza cu ajutorul unui termostat manual, care detine un senzor de temperatura. Termostatul se gaseste in partea dreapta a panoului. Panoul poate fi montat doar pe orizontala - conform fisei tehnice. Fiecare componenta a acestui sistem a fost atent conceputa pentru a oferii performante la standarde ridicate si de lunga durata.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tekno Fm Srl
Persoana de contact: Soare Stefan
Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 41
Localitate: Dumbravita
Judet: Timis
Telefon: 0752904891
Fax: 0256287903

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi