Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 14 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pompa de caldura Aquapura Inverter16 - COP 4,1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8515 €
Brand
Aquapura Inverter16
Out Of stock
Descriere
Caldura din mediu este energia solara indirecta, stocata in apa, aer si sol. Pompa de caldura va elimina caldura cu precizie din aceste surse de caldura pentru a fi ulterior utilizata pentru incalzirea locuintei.

Pompa de aer / apa de mare eficienta Inverter este o solutie moderna, eficienta si curata, care garanteaza confortul casei dvs., respectand intotdeauna mediul inconjurator. O modalitate inteligenta de a utiliza resursele Naturii pentru a va imbunatati calitatea vietii. Cu aceasta solutie, veti face un angajament serios pentru reducerea emisiilor nocive in atmosfera noastra, contribuind astfel la echilibrul natural al planetei.

Pompa de caldura Inverter Air / Water a fost dezvoltata pentru a satisface nevoile interne si industriale, pentru climatizare (incalzire si racire) si solutii de apa calda menajera.

Utilizarea unei solutii integrate de pompa de caldura pentru racirea si incalzirea unei cladiri poate avea ca rezultat o investitie initiala mai mica si proceduri mai simple de operare si intretinere.

Pompa de caldura INVERTER Air / Water utilizeaza tehnologia DC INVERTER. Tehnologia DC INVERTER difera de orice alta tehnologie existenta de pe piata, deoarece dispune de compresoare cu capacitatea de a varia frecventa de functionare in functie de nevoile exacte de confort ale HVAC din locuinta. Prin urmare, exista un consum redus de energie.

Sistemul INVERTER reduce timpul de pornire a sistemului, permitand atingerea mai rapida a temperaturii dorite a incaperii. De indata ce se atinge temperatura corecta, invertorul asigura o intretinere constanta.

Deoarece un invertor monitorizeaza si regleaza temperatura camerei ori de cate ori este necesar, consumul de energie scade cu aproximativ 30% in comparatie cu sistemul traditional de pornire / oprire.

Aceasta pompa poate incalzi spatii intre 150 - 240 mp.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura