Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tekno Fm Srl

0752904891,

Pompa de caldura Aquapura Inverter16 - COP 4,1

Aquapura Inverter16
Model:
Aquapura Inverter16
Out of stock
Telefon:
0752904891
Pret:
6800
 

Detalii produs

Caldura din mediu este energia solara indirecta, stocata in apa, aer si sol. Pompa de caldura va elimina caldura cu precizie din aceste surse de caldura pentru a fi ulterior utilizata pentru incalzirea locuintei.

Pompa de aer / apa de mare eficienta Inverter este o solutie moderna, eficienta si curata, care garanteaza confortul casei dvs., respectand intotdeauna mediul inconjurator. O modalitate inteligenta de a utiliza resursele Naturii pentru a va imbunatati calitatea vietii. Cu aceasta solutie, veti face un angajament serios pentru reducerea emisiilor nocive in atmosfera noastra, contribuind astfel la echilibrul natural al planetei.

Pompa de caldura Inverter Air / Water a fost dezvoltata pentru a satisface nevoile interne si industriale, pentru climatizare (incalzire si racire) si solutii de apa calda menajera.

Utilizarea unei solutii integrate de pompa de caldura pentru racirea si incalzirea unei cladiri poate avea ca rezultat o investitie initiala mai mica si proceduri mai simple de operare si intretinere.

Pompa de caldura INVERTER Air / Water utilizeaza tehnologia DC INVERTER. Tehnologia DC INVERTER difera de orice alta tehnologie existenta de pe piata, deoarece dispune de compresoare cu capacitatea de a varia frecventa de functionare in functie de nevoile exacte de confort ale HVAC din locuinta. Prin urmare, exista un consum redus de energie.

Sistemul INVERTER reduce timpul de pornire a sistemului, permitand atingerea mai rapida a temperaturii dorite a incaperii. De indata ce se atinge temperatura corecta, invertorul asigura o intretinere constanta.

Deoarece un invertor monitorizeaza si regleaza temperatura camerei ori de cate ori este necesar, consumul de energie scade cu aproximativ 30% in comparatie cu sistemul traditional de pornire / oprire.

Aceasta pompa poate incalzi spatii intre 150 - 240 mp.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tekno Fm Srl
Persoana de contact: Soare Stefan
Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 41
Localitate: Dumbravita
Judet: Timis
Telefon: 0752904891
Fax: 0256287903
Website: http://www.teknofm.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi