Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tekno Fm Srl

0752904891,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Tekno FM SRL a fost infiintata in 2007, avand ca principal obiect de activitate promovarea echipamentelor si tehnologiilor, cu consum redus, pentru incalzirea spatiilor si a apei. Incalzirea in pardoseala, panouri radiante, pompe de caldura, boilere instant si boilere rapide.

Iluminatul cu LED-uri prin durata de functionare, consum si fiabilitatea componentelor, reprezinta o altermnativa viabila pentru solutiile clasice de iluminat si chiar pentru iluminatul cu becuri economice, care acum sunt in mod evident depasite.

Ulterior am asimilat si domeniilor producerii de energie verdea, panouri solare pentru producerea apei calde, panouri fotovoltaice si generatoare eoliene pentru producerea energiei electrice.

Obiectivul nostru, este, de a oferi, fiecarui client in parte, solutia tehnica si echipamentele potrivite. Colectivul nostru este orientat spre nou si inovatie, experienta profesionala proprie si a colaboratorilor nostri ne permite sa facem fata oricaror cereri in domeniile noastre de activitate.

In functie de oferta produsele se pot achizitiona si in rate!
Produse si servicii:
panouri solare, sisteme electrice de incalzire in pardoseala,plasa incalzire ribon, film cu insertie de carbon, covoare din cabluri incalzitoare, incalzire cu panouri radiante,
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2007

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tekno Fm Srl
Persoana de contact: Soare Stefan
Adresa: Str. Petofi Sandor, nr. 41
Localitate: Dumbravita
Judet: Timis
Telefon: 0752904891
Fax: 0256287903
Website: http://www.teknofm.ro