Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Fose septice ecologice 2000 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1450 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Aceste fose septice ecologice sunt produse in Romania si sunt realizate din materiale ce provin in excluvitate din Uniunea Europeana (fibra de sticla si rasini poliesterice) Fosele au un filtru mecanic (gauri de trecere a lichidului) si filtru cu carbune schimbabil.

Racordurile la intrarea si la iesirea din fose sunt cu diametru de 110 mm. In partea superioara au doua spatii de acces, unul pentru vidanjare si altul pentru inlocuirea periodica a carbunelui filtrant.

Pentru marirea gradului de filtrare se pot folosi bacterii anaerobe, pastile ce se pun in vasul de la WC, care tra nsforma substantele organice in nisip fin marind astfel intervalul dintre doua vidanjari.

Pretul include TVA si transport pana la 100 km sau se negociaza. Fosele sunt armate cu tevi metalice. Partea cilindrica are diametrul de 1,4 m si lungimea de 1,7 m. Groapa se face la adancimea de 2 m.

Fosele se aseaza pe un pat stabil de nisip sau pietris fin Nu necesita construirea de ziduri din beton de protectie in jurul fosei. Pentru filtrare superioara se poate amenaja o retea de tevi gaurite la iesirea din fosa, tevi asezate pe straturi de pietris si nisip.

Preluam comenzi de fose septice si bazine pentru apa sau alte lichide la volumul si dimensiunile cerute de beneficiar.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea de informatii suplimentare.

Pentru alte produse si detalii accesati site-ul nostru www.tehno-modern.ro

Descarca informatii suplimentare
Trimite mesaj
Din Gura in Gura