Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Tehno Impact

0744110476,

Despre noi

Trimite mesaj
SC Tehno Impact SRL a fost infiintata in anul 2009, avand ca principal obiect de activitate distributia de odorizante auto, consumabile vulcanizare si spalatorii auto.

Inca de la infiintare, ne-am aflat pe o panta ascendenta, castigand mereu noi clienti, prin calitatea produselor comercializate si promptudine in serviciile oferite.

Astfel, in prezent in acest domeniu, continuand sa raspundem cerintelor clientilor nostri, cu o gama din ce in ce mai variata de produse, recunoscute pe plan mondial.

Consideram ca principal atuu, adaptabilitatea la conditiile pietei de aceea ne aflam intr-o permananeta cautare de noi furnizori, astfel incat sa putem negocia pentru clientii nostri cele mai mici preturi, la aceeasi calitate a produselor. Pastram relatii comerciale solide si formam mereu altele noi cu cei mai importanti importatori de consumabile de pe piata romaneasca si nu numai.

Personalul nostru, format dintr-o echipa tanara si dinamica, va sta mereu la dispozitie, nu numai cu cele mai bune servicii si produse, dar si cu sfaturi si indicatii.
Produse si servicii:
odorizante auto, consumabile spalatorii auto, consumabile vulcanizari
Tipul companiei:
Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tehno Impact
Persoana de contact: Ghiuro Gabriel Marius
Adresa: Nr. 6/A
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0744110476