Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tehnoheat
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Radiator aluminiu TEHNOHEAT
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Datorita cererii mari existente pe piata şi a lipsei producătorilor autohtoni, departamentul de cercetare a dezvoltat o nouă metodă de executare a radiatoarelor din aluminiu, mult mai uşoară şi la costuri reduse, conditii ce ar putea garanta succesul pe piaţă al acestora. Noul proces tehnologic este inovator, asigurând îmbinarea calităţii cu un design atractiv care satisface cele mai exigente gusturi.

Compania noastra isi propune sa aduca pe piata produse inovatoare care sa satisfaca nevoile clientilor cu privire la randament, calitate si pret. In ceea ce priveste calitatea, noi luam lucrurile in serios, astfel incat fiecare produs al companiei noastre este fabricat cu o deosebita atentie si testat riguros inainte de a ajunge la consumatorul final.

Linia tehnologica este alcatuita din utilaje de ultima generatie, operate de personal specializat, asigurand un inalt nivel de calitate. Verificare calitatii se face dupa fiecare atapa a procesului de productie, inainte de trecerea la faza urmatoare. La finalul procesului de fabricatie radiatoarele de aluminiu sunt testate pentru a verifica etansitatea, rezistenta si durabilitatea.
Din Gura in Gura
Alte Produse