Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Generator de curent electric inverter Honda EU 20 I

0 stars: 0.00 din 0 pareri

728875 lei Lei
Brand
EU20IHonda
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
U20i este alegerea proprietarilor de locuinte, a sportivilor si profesionistilor care au nevoie de un generator foarte silentios, portabil, cu o putere debitata pura. Doua unitati EU20i pot fi legate in paralel pentru a furniza o putere dubla de pana la 4000W. EU20i are doua iesiri de 12V pentru incarcarea/ alimentarea simultana a unor dispozitive cum ar fi: baterii, laptop-uri, PC-uri, televizoare, etc. Generatoarele Honda EU sunt legendare pentru silentiozitate, design compact si putere pura. Gama EU de la Honda este alegerea profesionistilor in tehnologie, constructii, divertisment, evenimente si expozitii, suport tehnic mobil, sedinte foto si filmari. Este de asemenea alegerea proprietarilor de locuinte si a sportivilor.

Tehnologia cu invertor asigura o putere curata si stabila, cu o sinusoida perfecta, esentiala pentru echipamentele electronice si computere.       O eficienta superba, cu dispozitiv Eco Throttle, asigura turatia in functie de cererea de sarcina, imbunatatind consumul de combustibil si marind durata de viata a motorului.        Operare foarte silentioasa, cu panelare acustica.        Design cu aspect stilat si ergonomic. Cu o greutate redusa si compact, usor de transportat si de depozitat.        Operare in paralel - un cablu optional permite legarea a doua unitati pentru asigurarea unei puteri duble de 4000W.

Iesiri de 12V, pentru incarcarea bateriilor (necesar un cablu optional).        Priza dubla pentru alimentarea sau reincarcarea simultana a doua dispozitive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura