Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.85
5 stars: Exceptional
66 pareri

Masina de slefuit pereti cu disc Metabo LSV 5-225

0 stars: 0.00 din 0 pareri

334985 lei Lei
Brand
600103000
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Masina de slefuit pereti cu disc Metabo LSV 5-225

Prezentare Masina de slefuit pereti cu disc Metabo LSV 5-225

Masina de slefuit pereti cu disc Metabo LSV 5-225 ideala pentru slefuirea comoda a suprafetelor grunduite pe pereti sau plafoane. Ofera un echilibru optim atunci cand se lucreaza, centrul de greutate nefiind la capul de sablare. Slefuirea langa marginile, corturile si sectiuni adiacente - economisire de timp si foarte eficient. Masina de slefuit pereti cu disc Metabo LSV5-225 are un maner ergonomic din aluminiu in forma de T pentru o utilizare confortabila in diferite pozitii.

Echilibru optim atunci când se lucrează, centrul de greutate al mașinii nefiind la capul de sablare Tehnologia M-Clean: extracție eficientă prin carcasa mașinii pentru o flexibilitate maximă a capului de șlefuire Greutate redusa pentru a asigura o operare fara efort.

Șlefuirea lângă margini, colțuri și secțiuni adiacente - timp economisit și eficienta Vario-Constamatic (VC)- Viteze care raman constante chiar si sub sarcina.

Ghidon din aluminiu în formă de ergonomica și T-mâner pentru utilizare confortabilă în diferite poziții Se poate pune masina jos fara a se incurca furtunul si cablul. Posibilitate de extracție prin intermediul conectarea unui aspirator de uz general.

Lungimea max reglabila: 1.6 m

SPECIFICATII
Putere nominala (W) 500
Turatie (rot/min) 1000-1650
Diametru disc slefuire (mm) 225
Tip masina slefuit Pentru pereti
Greutate (Kg) 3.8
Trimite mesaj
Din Gura in Gura