Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 16 ani.
4.84
5 stars: Exceptional
64 pareri

Generator electric AGT 6851 DSEA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

549976 lei Lei
Brand
AGT6851DSEA
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Modul de comanda si protectie pentru motor si alternator, asigura monitorizarea si oprirea automata a generatorului AGT 6851 DSEA  in cazul unei defectiuni fiind prevazut cu alarme si protectii, printre care: presiune scazuta a uleiului, temperatura ridicata a motorului, nivel scazut al combustibilului, defectarea releului de incarcare al bateriei, turatie scazuta sau ridicata, suprasarcina generator.

Aparate de masura digitale pentru vizualizarea marimilor electrice principale: tensiune, curent, frecventa, putere atat pentru generator cat si pentru retea, tensiune baterie, numar ore de functionare. Monitorizarea retelei nationale: in cazul in care parametrii electrici ai retelei nationale depasesc limitele setate panoul porneste generatorul si comuta automat sarcina de la retea la generator. In momentul in care parametrii electrici ai retelei revin in limitele setate panoul comuta sarcina de la generator la retea si comanda oprirea generatorului.

Echipare standard: contactori bipolari Ith=60A pentru LD206 si tetrapolari Ith=32A pentru LD205, incarcator de mentinere pentru baterie, buton oprire de urgenta, sigurante de protectie, buzzer pentru alarma, terminal pentru conectarea sarcinii, carcasa metalica vopsita in camp electrostatic, conector si cablu motor.

Putere maxima ( kVA ): 5
Tip motor : LD 186 FA/E
Putere motor ( CP ): 11
Motor : AGT
Capacitate cilindrica ( cmc ): 418
Plaja putere ( kVA ): 5-6
Sistem de racire motor : Racire cu aer
Combustibil: Motorina
Tip Rezervor ( l ): Mediu ( 7-16 )
Volum rezervor ( l ): 13.5
Autonomie ( h): 6.6 h la o incarcare 4.5 kVA
Sistem de pornire : Demaror electric 12 V
Alternator : AGT

Cadou: Transport gratuit cu verificarea coletului la livrare *. in perioada (06-05-2015 : 31-12-2015)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura