Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Detergent igienizant Biosan

0 stars: 0.00 din 0 pareri

28 lei Lei
Brand
Biosan
Out Of stock
Descriere
Detergentul Biosan este inodor si inodor.

Biosan este un detergent de igienizare si curatare. Este un produs cu agent de igienizare si poate face o sterilizare puternica, care este deosebit de eficace pentru a ucide bacteriile in zonele de prelucrare a produselor alimentare.

Desi in primul rand,are calitati de detergent, Biosan poate prin componentele lui fi utilizat rapid si in mod eficient si pentru sterilizare in concentratie de 1% cu apa fierbinte chiar si pentru suprafete greu murdare.

BIOSAN are un ordin scazut de toxicitate la mamifere.

Biosan nu contine fenoli clorurati sau clor disponibil.
Suprafetele pot fi clatite cu apa fierbinte dupa interactionarea cu Biosan si dupa 1 minut, efectele curateniei si igienizarii fiind maxim.

BIOSAN a fost special conceput pentru a oferi eficienta maxima de curatare pentru toate suprafetele dure din magazine alimentare, vehicule de livrare mancare, abatoare, cantine, bucatarii, etc.

-Curatare si sterilizare: suprafetele curatate pot fi si sterilizate atat prin scufundare in solutie, concentratie de100 %, sau stergere.

Suprafetele se limpezesc cu apa, dupa ce sunt lasate in solutia concentrata, timp de 1 minut, dupa care se lasa sa se usuce.

- Curatare si dezinfectare initiala: Pentru suprafete nu foarte murdare, se dilueaza Biosan in proportie de 2%, in apa fierbinte.

Pretul nu contine TVA si transport.

Cereti oferta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura