Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Promptitudine si seriozitate

Membru Bizoo de 16 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
4 pareri

Inchiriere aparat de curatat pardoseli

0 stars: 0.00 din 0 pareri

6 lei Lei
Brand
Brio 43 E
Out Of stock
Descriere
Inchiriem masina de spalare si curatare pentru pardoseli dure din ciment elicopterizat, linoleum, suprafete sintetice, marmura, granit, mozaic, gresie.

Masina poate fi inchiriata pentru spalarea si curatarea depozitelor si spatiilor mari de depozitare. Se asigura numai cu operator nostru pentru folosirea masinii .

In functie de necesitate se poate asigura si maturarea suprafetelor mari contra cost Aceasta operatie este necesara inainte de spalarea suprafetei cu masina de frecat cu disc.

Masina este dotata cu rezervor de apa - detergent si cu rezervor de recuperare murdarie. Aceasta poate freca si spala suprafetele care au fost aspirate sau maturate anterior si poate lasa suprafata perfect curata si uscata instantaneu.
Randament teoretic de lucru 1550mp/h- 3000mp/h(este randamentul pentru o suprafata goala fara obstacole, care este dotata cu apa curenta si canalizare pentru deversare murdarie).

Poate fi inchiriata pentru lucrare terminata sau pe program lucru normat 8 ore/zi si numai cu operatorul nostru pentru a avea un randament maxim .Detalii in oferta detaliata in functie de starea suprafetei.

Detergentul este achizitionat separat si cantitatea este in functie de marimea suprafatei ce se doreste a fi curatata.

Caracterizata de o putere mare de aspirare a murdariei de pe suprafete.

Perie de frecat: 430 mm
Rezervor detergent: 37 l
Rezervor apa murdara: 40l
Randament lucru: 1500 m /h
Timp lucru: >2h 30'.
Numai pe baza de contract prestari.

Pretul nu include TVA si detergentul necesar .
Trimite mesaj
Din Gura in Gura