Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tehnic Clean System

Promptitudine si seriozitate
021/568.11.67

Despre noi

Trimite mesaj
Tehnic Clean System
Companie romaneasca cu capital integral privat, infiintata pentru acoperirea necesitatilor stringente de curatenie si igiena a comunitatilor.

CONSTANTA,SERIOZIATE SI CONTINUITATE:

(DIN ANUL 2006 FIRMA, ESTE STABILITA IN ACEEASI LOCATIE - INCINTA POSTAVARIA ROMANA S.A. SI PASTREAZA ACEEASI DENUMIRE).

Firma importa aspiratoare de casa, aspiratoare profesionale, aspiratoare industriale conectare 380V, masini de cristalizat marmura, masini curatenie pardoseli, masini aspirat si maturat depozite, detergenti auto,spuma activa, detergenti industriali, detergent auto service, consumabile, filtre, furtunuri de aspiratoare, dar ofera si consultanta asupra alegerii echipamentelor corecte, asigura suportul tehnic de instruire si functionare a echipamentelor, precum si transport si service.

Colaborarea cu firme recunoscute pentru calitatea serviciilor si produselor, ca si CHEMICLEAN Products Limited din UK, Tehnological System by Moro -TSM din ITALIA si EURODET Srl - ITALIA, ne face sa credem ca oferim clientilor produse bune din punct de vedere calitativ la un pret competitiv.

Va multumim pentru interesul acordat.

Colectiv Tehnic Clean System.
Produse si servicii:
echipamente profesionale curatenie, detergenti profesionali, mopuri, galeti curatenie, masini curatenie pardoseli, accesorii, consumabile de curatenie si igiena comunitatilor
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2006

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tehnic Clean System
Persoana de contact: Sima Florin
Adresa: Soseaua Morarilor, Nr.1 (incinta Postavaria Romana SA)
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 021/568.11.67
Telefon mobil: 0755.30.5555, email: tehnicclean@rdslink.ro
Fax: 021/568.11.67
Website: http://www.tehnicclean.eu