Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tegola S.r.l
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Membrane bituminoase de hidroizolatie, hidroizolatii lichide
22
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Compania General Membrane, specializata pe materiale impermeabilizante bituminoase, isi sustine avantajele prin doua argumente puternice. Redirectionarea know-how-ului si tehnologiei italiene inspre spatiul autohton si preocuparea constanta, manifestata prin respect, fata de mediul inconjurator.

Doua premise suficiente care sa sustina transferul de valoare dinspre General Membrane Spa, Venetia, lider italian in materiale impermeabilizante bituminoase, inspre Buzau, unde se deschide o noua fabrica. Acest demers s-a concretizat in urma colaborarii cu importanti parteneri locali si internationali, si garanteaza clientilor Edil Group o inalta valoare adaugata: tehnologia occidentala cea mai inalta accesibila la preturile pietei locale, precedata de cercetarea si controlul calitatii.
Membra a EdilGroup din 2007, General Membrane este noul producator de membrane de hidroizolatii din Romania, statut oferit atat de recunoasterea de care se bucura cat si de amploarea cifrei de afaceri. General Membrane ROMANIA lucreaza sub auspiciile companiei mama din Italia, imprumutand noutatile tehnologice si asigurand calificarea personalului tehnic in Italia.

Desi recent intrata in grup, compania s-a impus deja ca un important jucator pe piata materialelor bituminoase din Romania, fiind unul dintre producatorii de referinta ce uzeaza de cele mai inalte standarde ale calitatii utilizate la nivel international.

Calitatea excelenta si relationarea individualizata la nevoile clientilor au facut ca produsele noastre profesionale sa fie preferate si cautate, mai mult chiar, sa fie recomandate ferm de catre constructori. Ca intr-o lunga si calda relatie impermeabila.
Din Gura in Gura