Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Tedrum S.r.l.

Tehnologii pentru drumuri.
0232 242528, 0721 372032

Despre noi

Trimite mesaj
S.C. Tedrum S.R.L. Iasi presteaza servicii in domeniul proiectarii, executiei, montajului si punerii in functiune a echipamentelor de masurare, reglare si control pentru procesele industriale si instalatiile automatizate.

Infiintata in 1998 ca o firma ce actiona in domeniul instalatiilor si echipamentelor pentru constructii de drumuri, TEDRUM (tehnologii pentru drumuri) ofera astazi solutii complete de proiectare, executie, programare si implementare pentru aplicatii in variate domenii de activitate (statii de mixturi asfaltice, statii de betoane, statii de sortare-concasare, statii de epurare ape uzate, fabrici din industria lemnului, din industria chimica si alimentara , transfer de date la distanta, sisteme SCADA, gestiune date, etc).

S.C. TEDRUM S.R.L. activeaza pe piata de profil de 12 ani, ceea ce a determinat infiintarea unui nucleu tehnico-economic solid, in acest sens fiind atrase resurse umane cu experienta profesionala relevanta.

In domeniul instalatiilor de preparat mixturi asfaltice S.C. TEDRUM S.R.L. are o echipa tehnica cu experienta in domeniu de peste 10 ani, in special pe partea de actionare electrica, automatizare, dar si in ceea ce priveste utilajul in ansamblu (partea mecanica, arzatoare, pneumatica).

Din anul 2000 TEDRUM este partener Schneider Electric Romania, avand calitatea oficiala de Integrator Schneider Electric. Ca recunoastere a activitatii si parteneriatului, din 2006 TEDRUM este Integrator Schneider Alliance.

Pentru usurinta implementarii echipamentelor electrice, S.C.TEDRUM S.R.L. a inceput complementar productia de subansamble mecanice, in principal pentru statii de asfalt.

Echipa TEDRUM are ca obiectiv fundamental proiectarea, executia si implementarea unor sisteme de automatizari care sa raspunda tuturor necesitatilor partenerilor nostri, permitandu-le, in acelasi timp, sa obtina un raport optim pret / performanta.

Certificarea SR EN ISO 9001:2008 obtinuta in 2006 indica eforturile firmei de a oferi produse si servicii de calitate superioara, conforme atat cu standardele internationale, cat si cu nevoile speciale ale clientilor.
Produse si servicii:
Modernizare/ automatizare instalatii de mixturi asfaltice, statii de betoane, statii sortare-concasare; automatizare statii epurare ape uzate, reparatii, revizii
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
ISO 9001:2008 Bureau Veritas Certification;
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tedrum S.r.l.
Persoana de contact: Vulpe Adina
Adresa: Str. Varlaam, Mitropolit, Nr. 54
Localitate: Iasi
Judet: Iasi
Telefon: 0232 242528
Telefon mobil: 0721 372032
Fax: 0232 242528
Website: http://tedrum.ro/