Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Tecmapro Semnalizarea Si Siguranta Rutiera

0034661631788, 0034661631788

Despre noi

Trimite mesaj
Tecmapro Semnalizarea Si Siguranta Rutiera
Tecmapro este o societate cu peste 10 ani de experienta in domeniul marcajelor rutiere, specializata in proiectarea si vanzarea masinilor cu sistem Airless.

Nu numai ca proiectam, si fabricam masini pentru marcaj rutier, diferite spray-uri, accesorii persanalizate si multe altele care acopera toate cerintele de pe piata din acest sector: piese de schimb pentru echipamente de marcaj rutier, toate tipurile de accesorii complementare, deasemenea oferim clientului un service-tehnic propriu cu mare recunoastere la nivel national si internatianal care ne-a ajutat sa castigam un prestigiu in acest domeniu.

Suntem distribuitor oficial a celor mai de top marci de pe piata la nivel mundial printre ele aflandu-se si Graco care este leader mundial in aplicarea fluidelor.

Categoric, TECMAPRO este o firma ce ofera un service complet si specializat in marcajele rutiere.

O societate constienta ca in acest sector tehnologic trebuie sa fii totdeauna pregatit ca sa nu ramai in urma.

Obiectivul principal este sai ofere clientului servicii complete si personalizate, oferindu-i produce care contribuie la cresterea productivitatii si sa respecte reglementarile de mediu si normele de siguranta.

Tecmapro comercializeaza produsele sale in intreaga lume avand clienti in America de Nord, America de Sud, Africa si Europa cu servicii excelente si post-vanzare.

TECMAPRO lucreaza permanent la imbunatatirea si echipamentelor precum si in proiectarea si dezvoltarea de alte noi propuneri pentru a putea raspunde necesitatilor clientilor nostri intr-un mod specific, rapid si eficient.
Produse si servicii:
masini pentru marcaj rutier, piese de schimb pentru toate echipamente Graco, vopsea marcaj rutier, service pentru echipamente de marcaj rutier, vopsea termoplastica, vopsea bicomponent
Tipul companiei:
Importator - Distribuitor
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
UNE-EN9001:1400
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Tecmapro Semnalizarea Si Siguranta Rutiera
Persoana de contact: Iftime Petru
Adresa: Strada Faisan, Nr. 9
Localitate: Sevilla
Judet: -
Telefon: 0034661631788
Telefon mobil: 0034661631788
Fax: 0034954307582
Website: http://www.tecmapro.com