Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sc Techstone Art Srl

Viitorul incepe acum
0774911766, 0728996079

Panou decorativ termoizolant Yellow Antic

Panou decorativ termoizolant YELLOW
Model:
Panou decorativ termoizolant YELLOW
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
0774911766
Pret:
75 lei
 
 

Detalii produs

Panouri termoizolante decorative de exterior imitatie caramida realizate de TECHSTONE creeaza un aspect inedit si elegant casei dumneavoastra. Ele vin vopsite direct din fabrica in orice culoare solicitati dvs.

Toate modelele de panouri termoizolante decorative de exterior imitatie caramida  sunt realizate pe platforma de polistiren extrudat de inalta densitate, acoperit cu un material compozit, sub forma unui strat protector de imitatie caramida.Imitatia de caramida este alcatuita din rasini sintetice, aditivi, minerale calcaroase si cuartoase. Stratul de material compozit confera polistirenului o buna rezistenta mecanica si chimica, putand fi usor finisat prin vopsire.

Panouri termoizolante decorative de exterior imitatie caramida nu sunt utilizate doar in scop decorativ, ci au rol de termoizolatie a suprafetei construite in vederea cresterii confortului termic si a economiei de energie.

Domenii de utilizare

Panouri termoizolante decorative de exterior imitatie caramida acoperite cu material compozit, se folosesc pentru placarea peretilor exteriori ai locuintelor, atat in scop decorativ, dar si pentru termoizolarea constructiilor noi sau vechi.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sc Techstone Art Srl
Persoana de contact: Negoita Bogdan
Adresa: Str. Dristorului, Nr. 1
Localitate: Bucuresti
Judet: Bucuresti
Telefon: 0774911766
Telefon mobil: 0728996079

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi