Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Team Guard
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii de paza umana cu firme de paza
8 lei
Brand
Paza umana
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Scurt istoric

Team Guard este una din cele mai vechi companii private de securitate cu capital integral romanesc, fiind infintata in anul 1992. Experienta de aproape doua decenii, seriozitatea si serviciile de cea mai buna calitate fac din firma de paza Team Guard o companie respectata cu un portofoliu stabil si reprezentativ.

Serviciul de paza umana

Societatea Team Guard ofera clientilor servicii de paza cu personal uman la cele mai inalte standarde existente pe piata. Serviciile de paza si protectie sunt organizate in sistem militarizat, cu personal selectat, instruit, testat si indrumat de profesionisti sub strictul control al institutiilor abilitate.

Conform Legii 333/2003, „societatile comerciale, indiferent de natura capitalului social, precum si alte organizatii care detin bunuri ori valori cu orice titlu, sunt obligate sa asigure paza acestora”.
Serviciul de paza umana este destinat obiectivelor cum ar fi:
Societati comerciale, (sedii de birouri, hale industriale, showroom-uri, service-uri si parcuri auto , magazine, hypermarketuri, spatii comerciale, farmacii, case de amanet si bijuterii etc.);
Hotelurilor, pensiunilor;
Santiere de constructii;
Sediilor si sucursalelor bancare;
Ansambluri rezidentiale;
Institutii publice;
Scoli, gradinite;
Parcuri, piete, centre medicale etc.

Agentii Team Guard sunt special pregatiti din punct de vedere psihologic, capabili sa asigure orice obiectiv in conditii de siguranta, cu discretie, cinste si corectitudine.

Garantia calitatii serviciilor noastre este data de controalele efectuate de catre inspectorii de teren, sefii de divizie si de obiective pe timp de zi/noapte si sistemul de raportare din ora in ora la Dispeceratul Paza.
Un plus de siguranta este oferit de posibilitatea agentului de paza de a intra in legatura cu echipajele de interventie aferente zonei din care face parte obiectivul in cazuri de forta majora.

TEAM GUARD organizeaza in conditiile legii cursuri de calificare profesionala in meseria de agent paza si ordine dispunand de un centru modern de pregatire teoretica si fizica.
http://www.teamguard.ro http://www.unisec.ro http://www.bizone.ro http://www.ligaunu.ro http://www.paza.me http://www.firmepaza.info http://www.catmir.ro
Din Gura in Gura