Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
T.D. Metalcomp Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Vopsire in camp electrostatic
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
T.D. Metalcomp ofera servicii de vopsire in camp electrostatic pentru care detine sisteme de pulverizare electrostatica si non-electrostatica, folosite pentru aplicarea vopselelor lichide si a straturilor protectoare pe o gama variata de piese.

Vopsirea in camp electrostatic este recomandata pentru aplicarea lacurilor si vopselelor pe confectii metalice, structuri sudate, industria constructoare de masini, industria producatoare de bunuri de larg consum. In functie de tipul echipamentului si tipul de vopsea folosita se poate ajunge la o rata de transfer de pana la 95%.

Tratarea suprafetelor inainte de vopsire

Pentru asigurarea unei bune aderente, este necesara o curatare minutioasa a suprafetei de aplicare si se recomanda tratarea acesteia, inainte de vopsire, pentru a ne asigura ca nu prezinta urme de: lubrifianti, ulei, ceara, rugina sau alti contaminanti.

In cazul depunerilor rezistente, precum rugina, funingine sau lubrifianti este recomandata sablarea abraziva a componentelor inainte de aplicarea grundului sau a vopselei.

TD Metalcomp ofera in acest sens, servicii complete executate pe linia industriala de Sablare - Vopsitorie pe care o detine.
Din Gura in Gura