Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

T.D. Metalcomp Srl

Sablare și Confecții Metalic
0762655514,

Despre noi

Trimite mesaj
T.D. Metalcomp Srl are o bogata expertiza in domeniul serviciilor de sablare industriala, vopsire in camp electrostatic, sudura a structurilor metalice precum si fabricarea de confectii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Dispunem de un spatiu de productie modern echipat cu utilaje performante ce ne permit sa furnizam servicii de calitate si promptitudine in respectarea termenelor agreate.

Compania dispune de capacitati de productie la nivel industrial, o hala cu suprafata totala de 1300 mp cu acces auto in interior, o linie de sablare - vopsitorie industriala cu gabarit de 15m L lungime x 3m latime pentru piese si structuri mari, masini de sablat piese de dimensiuni reduse, cat si o linie de productie confectii metalice, macara, masini de sudura si bancuri de prelucrare.

Sediul companiei este situat la intrarea in Brasov dinspre Cristian, oferind acces facil pentru transportul produselor ce necesita prelucrare.
Produse si servicii:
sablare cu alice metalice, capacitate industriala, grunduire si vopsire in camp electrostatic, confectii metalice secundare, structuri metalice
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
mai putin de 5
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2019

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: T.D. Metalcomp Srl
Persoana de contact: Pora Dan
Adresa: Sos. Cristianului, Nr. 11
Localitate: Brasov
Judet: Brasov
Telefon: 0762655514