Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
Constantin

0723664795

Craiova

bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Constantin

0723664795

Reparatii masini de spalat

Indesit whirlpool lg samsung bosch
Model:
Indesit whirlpool lg samsung bosch
Out of stock
Telefon:
0723664795
Pret:
40 lei
 

Detalii produs

Vreti un verdict corect contactati-ma. De profesie sunt tehnician electronist service electrocasnice (aragaze) am lucrat pentru reprezentante mari, specializat pe masini de spalat, repar acasa la dvs. Indesit, Whirlpool, Artic, Samsung, Zanussi, Beko, Bosch.(am facut service la aproape toate marcile cu mici exceptii).

Repar chiar si partea electronica ("modulul-calculatorul-programatorul") tot acasa la dvs in special la Indesit si Whirlpool (acela care se mai poate sau merita reparat. Nu iau modulul sau masina cu pretextul ca nu se poate repara pe loc).

Spun profesionisti deoarece execut reparatia acasa la dvs in fata dvs. unde puteti vedea ceea ce eu fac, va arat si va explic, ceea ce fac.

Am reparat si repar cu costuri care la "ceilalti" reprezinta doar deplasara sau constatarea. Costuri mici conforme cu realitatea.
In cazul in care REPARATIA NU SE MERITA, va explic RISCURILE la care puteti fi expusi.
Daca doriti carpeli sau altceva.. gasiti! Aveti de unde sa alegeti ..PIATA E PLINA. Nu repar orice doar de dragul de-a repara cu toate ca stiu sa repar aproape orice (NU AI CUM SA LE STI PE TOATE). Nu ma consider "buricul pamantului" ma straduiesc doar sa-mi fac bine treaba.

Sunt cunoscut si recomandat de clientii mei (imi puteti vedea recenzile pe internet), acest fapt spunand totul despre seriozitatea si calitatea serviciilor mele. Telefonul meu e acelasi de peste 10 ani de cand lucrez pentru mine, asta spune ca mi-am facut bine treaba, ca nu am avut de ce sa-l schimb, daca am gresit mi-am asumat, nu mi-am schimbat telefonul.

ROG SA NU FIU APELAT de cei care nu stiu sa aprecieze MUNCA, TIMPUL DE ODHINA, corectitudinea si profesionalismul unui om, nu lucrez gratis, nu ma deplasez gratis, de altfel la fel ca toti depanatori, doar ca eu sunt corect si va spun (aveti de unde sa alegeti , "PIATA E PLINA..). Minimul este de 30-40 de ron (aceasata in cazul in care concluzionam impreuna ca reparatia nu este benefica pentru dvs.)

PROGRAM LUNI-VINERI 8.30-18.30 SAMBATA 8.30 -13.30

DUMINICA LIBER (inclusiv sarbatorile, nu raspund la telefon). Multumesc pentru rabdare si ingaduinta!
Descarca informatii suplimentare

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi