Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Titan Cris Srl

Impreuna schimbam viitorul!
0766779918, 0723171378

Panou radiant cu infrarosu

Out of stock
Telefon:
0766779918
Pret:
699 lei
 

Detalii produs

Cedarea de caldura a elementelor de incalzit se realizeaza prin radiatie termica in infrarosu. Miezul revolutionar heat-x este o rezistenta termica nemetalica. Acesta produce radiatie termica, cu un randament ridicat fara electrosmog. Transmiterea caldurii se face fara pierdere de energie. Undele termice realizate transmit energia termica direct (imediat) si fara pierderi de transport catre toate corpurile solide din zona de radiatie. Temperatura optima a spatiului se obtine prin temperatura de suprafata a materialelor inconjuratoare si a obiectelor din incapere.
Sunt panourile Heat-X ecologice?

Spre deosebire de sistemele conventionale de incalzire, care folosesc carburanti traditionali (de la lemn si terminand cu gazul), toate acestea emit noxe. Panourile heat-x sunt printre putinele alternative pentru un mediu curat, pentru ca folosesc exclusiv energie electrica. In plus, datorita randamentului crescut, aceste panouri nu pierd caldura, economisind astfel si energia electrica consumata, iar pentru acest fapt este inca o data ecologic.

Efecte de vindecare

“Acolo unde nu intra soarele pe fereastra, intra doctorul pe usa”

Stiinta a demostrat ca acest tip de energie, reprezentat de undele infrarosii, este usor asimilata de catre organismul uman, fiind implicata in numeroase procese de vindecare a corpului. In spitale, aceste tipuri de panouri sunt folosite pentru tratarea bolilor respiratorii, cum ar fi de exemplu astmul. Aceste sisteme de incalzire reproduc modul in care soarele incalzeste planete noastra, si implicit pe noi. Ganditi-va la modul in care va simtiti incalzit cand stati la soare, iar acum ganditi-va ca aveti un mic soare la dumneavoastra in casa.

AVANTAJE:

* Grad de eficienta ridicat, caldura uniforma

* Incalzire rapida, fara consum de oxigen
* Fara zgomot si fara intretinere

* Costuri de incalzire cu 50% mai mici

* Fara pierderi de caldura (conducta / cos de fum)

* Simplu de utilizat / de deservit

* Absolut fara electrosmog (prevedere IGEF)
* Recomandat de AEUU (Uniunea Generala

Europeana pentru Protectia Mediului)

Spre deosebire de curentul de aer cald, incarcat cu impuritati si umezeala, caldura prin unde pastreaza peretii calzi, uscati si lipsiti de mucegai ca si obiectele din dotare (mobilier, in-ventar, exponate). Sistemele de incalzire sunt extrem de plate (48 mm), avand o constructie de natura sa economisesca spatiu, si functioneaza fara zgo �mot. Echiparea ulterioara este oricand posibila (necesita doar existenta unei prize de curent). Termostatele de priza sunt obtenabile ca accesoriu.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Titan Cris Srl
Persoana de contact: Dragomir Mihai
Adresa: B-dul Carol I, Nr. 22
Localitate: Drobeta Turnu Severin
Judet: Mehedinti
Telefon: 0766779918
Telefon mobil: 0723171378

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi