Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

TBM Pitesti

0727 356 155, 0727356155

Despre noi

Trimite mesaj
TBM Pitesti
TBM infiintata in 2004 avand obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice.

Din anul 2013, TBM vine cu solutii de iluminat ingenioase si solutii de eficientizarea consumului de energie prin solutii de iluminat pe LED.

Prin profesionalismul si determinare dorim o dezvoltare dinamica a societatii, urmarind satisfacerea cererii unei piete care sa cuprinda o gama tot mai diversificata de produse si servicii.

Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri.

Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului.

Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre OSRAM) impreuna cu materiale de foarte buna calitate, ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare.

Sediul social si baza de productie se afla in Pitesti, DN 65 b A1, Bucuresti-Pitesti.
Produse si servicii:
hale metalice, proiectare, executie, montaj, solutii iluminat cu led
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
11-50
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2004

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: TBM Pitesti
Persoana de contact: Cazacu Marian
Adresa: DN 65 B A1 Buc.-Pitesti
Localitate: Pitesti
Judet: Arges
Telefon: 0727 356 155
Telefon mobil: 0727356155
Fax: 0248 216 245
Website: http://www.tbmgrup.ro