Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Amt Shop Online Srl

0755.562.874, 0755.562.874

Despre noi

Trimite mesaj
Taraba De Jocuri recomanda jocuri de logica, jocuri de societate, jocuri pe tabla, puzzle pentru copii, board games, jocuri de strategie.

Board games sunt adevarate jocuri de strategie, nu de noroc, care te vor distra si relaxa in acelasi timp. Afla mai multe informatii despre boardgames: review si prezentari board game,  dar si despre intalnirile organizate de TarabaDeJocuri pentru a te bucura de board games cat mai antrenante.

Ne propunem sa-ti oferim numeroase ocazii de joaca cu jocuri amuzante pentru copii mari si mici, jocuri de logica, puzzle pentru copii si jocuri de strategie.

Strategie - incearca noile jocuri de strategie si vei avea o surpriza placuta. Jocurile aparute in ultimii ani se bazeaza in primul rand pe planificare si organizare, acestea fiind mai elaborate si strategice. Castigul este asigurat de abilitatea jucatorului de a folosi cu pricepere toate mijloacele disponibile.

Interactiune - jocurile de strategie le poti juca cu cel putin inca un jucator, iar actiunea se desfasoare in mediul real, concurentii aflandu-se la aceeasi masa. Asadar o activitate de acest gen devine automat un joc de societate.

Independenta si versatilitate - jocurile pot fi jucate oriunde, oricand, fara a fi nevoie de conexiune la internet sau surse de curent.

Noutate - jocuri strategie sunt jocuri fascinante si difera de la un joc la altul. Strategia ta si a celorlalti jucatori se cladeste pe baza cartilor sau a pieselor extrase, astfel nicio partida nu va semana cu cealalta.
Produse si servicii:
jocuri pentru copii
Tipul companiei:
Altul
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
2001

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Amt Shop Online Srl
Persoana de contact: Lalu Mihai
Adresa: Ale. Zanelor Nr. 6-8, Bl. A, Sc. A, Et. P, Ap. 3
Localitate: Bucuresti Sectorul 4
Judet: Bucuresti
Telefon: 0755.562.874
Telefon mobil: 0755.562.874
Website: http://www.tarabadejocuri.ro