Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Talentum Srl.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazan cu ardere prin gazeificare a lemnului, Opop Ecomax
1950 €
Brand
25kW ; 35 kW ; 42 kW
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
O biserica din judetul Buzau, isi realizeaza instalatia termica cu ajutorul unui cazan pe principiul gazeificarii de tip Opop Ecomax 42 kW.

Cazanele cu ardere prin gazeificare a lemnului din seria ECOMAX reprezinta cel mai nou sortiment de produse al firmei OPOP din Cehia, producator cu peste 50 de ani de traditie in fabricarea cazanelor pe combustibil solid.

Corpul cazanelor ECOMAX este din tabla de otel cu dimensiune variabila intre 4 si 6 mm, suprafetele ce intra in contact direct cu flacara sau cu gazele arse fiind realizate din tabla de grosime mai mare pentru o durata de viata mai ridicata. Combustibilul indicat este lemnul uscat, de esenta tare.

Cazanul in partea de sus prezinta buncarul de combustibil de dimensiuni mari, ce confera cazanului o autonomie ridicata, de pana la 10 ore de functionare cu o incarcatura de combustibil. In buncar, prin niste elemente demontabile din tabla de otel perforata, este realizata zona de admisie a aerului primar. Buncarul este delimitat fata de camera de ardere din partea de jos a cazanului printr-o duza ceramica cu orificii de admisie al aerului secundar, prin care se realizeaza a doua faza de ardere. Camera din partea de jos a cazanului contine niste samote termorezistente ce delimiteaza caile de fum. In partea din spate a cazanului se afla colectorul de gaze arse si racordul la cosul de fum. In partea din fata a cazanului se afla ventilatorul de ardere, care fiind cu insuflare prezinta avantajul fiabilitatii, duratei ridicate de viata si intretinerii usoare.

Cazanul este echipat cu o comanda electronica performanta, cu afisaj digital ce comanda ventilatorul cu turatie variabila, componentele centralei termice si permite reglarea temperaturii de functionare a cazanului precum si a altor parametri programabili. Automatizarea permite atasarea unui senzor exterior sau termostat de ambient pentru a asigura un confort termic ridicat utilizatorilor.

Cazanele ECOMAX sunt echipate cu serpentina de racire pentru protectia la supraincalzire care necesita montarea unei vane de tip Watts STS 20 ce poate fi comandat ca accesoriu separat.

Avantajele cazanului:

Randament ridicat 79 - 83 %
Nivel tehnic ridicat
Incalzire economica si ecologica
Confort in deservire
Automatizare performanta
Deservire si curatare usoara a cazanului
Autonomie ridicata.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura