Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Vopsea decorativa lavabila de interior

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Ce vopsea lavabila sa aleg? Este o intrebare ce ne framanta atunci cand ajungem cu amenajarea interiorului casei sau apartamentului la aceasta etapa finala.

Alegerea tipului de vopsea lavabila cel mai potrivit se face tinand cont de mai multe criterii: destinatia camerei pe care o zugravim (baile si bucatariile au un regim special), cat este de predispusa aceasta camera la murdarirea peretilor (daca avem copii mici, cu siguranta vor incerca sa picteze peretii in stil personal), si ne mai gandim si la culoare, pret, calitate.

Caracteristici importante in alegere:

Mesterii zugravi pe care ii veti intreba va vor spune ca cel mai important in alegerea vopselei lavabile este gradul de acoperire. De ce? Pentru ca o vopsea un un grad mare de acoperire se va aplica mai usor, acoperind in totalitate zona pe care o zugravim. Astfel, vor fi suficiente 1-2 straturi de vopsea pentru a obtine o suprafata uniforma, fara umbre sau pete. In plus, o vopsea de calitate garanteaza o rezistenta mai buna in timp si un grad ridicat de lavabilitate. Din acest punct de vedere, exista trei tipuri de vopseluri: lavabile, semilavabile si superlavabile. In plus, unele tipuri de vopsea lavabila ofera rezistenta sporita la frecare sau la ingaflbenire, protectie UV, aderenta la suporturi absorbante si neabsorbante. Majoritatea vopselurilor se dilueaza cu apa.

Pentru bai si bucatarii ce au un nivel de umezeala mai ridicat exista riscul de aparitie a condensului si a mucegaiului de aceea va oferim vopsea cu aditivi speciali anti-mucegai.

Un alt aspect la care trebuie sa va ganditi este culoarea. Nuantele disponibile si combinatiile posibile sunt extrem de variate.

Pentru mai multe detalii va rugam sa accesati sectiunea de informatii suplimentare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura