Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Tablouri Ok Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tablou personalizat canvas
40 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Nici un alt cadou nu poate concura cu un tablou personalizat. Din moment ce fotografiile sunt expresii foarte intime care infatiseaza viata si stilul dvs. imprimarea lor pe canvas poate face ca aceasta sa merite toate aprecierile.

Toate tablourile se pot personaliza cu poza dvs. si se poate realiza in diferite dimensiuni incepand de la 25x25cm si pana la  150x100cm

Tablouri canvas personalizate cu fotografiile tale preferate
Realizam tablouri personalizate la calitate Ultra HD prin imprimarea unei imagini pe o panza canvas, asemanatoare celei pentru pictura. Aceasta poate fi din bumbac 100% sau polyester mat ori lucios.
Se inrameaza pe un cadru de lemn de 30x20mm grosime. Panza va acoperi cadrul fara a mai fi nevoie de o rama exterioara si avand un aspect modern si deosebit.
Rama din lemn natural, print de inalta calitate, tehnologie de ultima generatie pentru a asigura satisfactia clientului nostru.

De ce sa oferi in dar tablouri personalizate?

Desi raspunsul la aceasta intrebare ar trebui sa-l stii deja, pentru a fi cu adevarat convins ca acesta este cel mai bun cadou ce-l poti oferi unei persoane dragi, noi iti vom oferi cateva motive pentru care un tablou personalizat este cadoul ideal.

In primul rand, un tablou personalizat va fi indragit pentru tot restul vietii, pentru ca o imagine exprima sentimentele mai mult decat o fac o mie de cuvinte. De fiecare data cand va fi privit acel tablou, va rememora acel moment in care a fost facuta poza, dar isi va aminti si de tine, cel care i-a facut acest cadou personalizat.

Cum pot face personalizarea?
Comandarea de la noi este un proces destul de simplu:

Primul pas; gandestete cat de mare doresti sa fie tabloul si alege dimensiunea acestuia
Pasul al doilea; alege dintre cele trei tipuri de material: Bumbac 100%, sintetic Lucios, sau sintetic Mat
Pasul al treilea; incarca fotografia
Pasul al patrulea; alege cantitatea, adauga in cos si plaseaza comanda
Fara alte costuri suplimentare, ne vom asigura ca fotografia are rezolutia adecvata si se poate realiza un tablou canvas personalizat din ea, iar mai apoi te vom contacta pentru confirmare.

CREAREA CELOR MAI CALITATIVE TABLOURI PERSONALIZATE!
Puteti incepe crearea unui tablou alegand mai intai o fotografie de buna calitate, care are un aspect bun. Pentru tablourile cu o singura poza, va recomandam o imagine cu obiecte centrate si un spatiu de fundal considerabil pe toate cele patru parti. Va recomandam astfel de fotografii deoarece elementele principale vor fi in continuare centrate pe masura ce marginile exterioare se infasoara in jurul cadrului.
De asemenea, ar trebui sa alegeti o fotografie cu rezolutie inalta. De exemplu, pozele facute cu telefonul mobil sunt mai potrivite pentru tablourile de dimensiuni mai mici, unde rezolutia ultra-inalta nu este atat de necesara. Pe de alta parte, o camera digitala ofera fotografiilor cea mai buna rezolutie pentru a fi imprimata pe tablourile de dimensiuni mari.

Respectam cele mai inalte standarde, astfel incat clientii nostri sa poate simti ca primesc cel mai bun produs.
Dar ce inseamna mai exact acest lucru?

Fiecare tablou personalizat este:
Fiecare panza canvas este imprimata cu cerneala ECO (non-toxica), 100% pe baza de apa, fara nichel si fara miros.
Folosim panza canvas de calitate muzeala, cu grosimi cuprinse intre 280 si 380 g/m ² (grosime variabila in functie de finisaj)
Tiparit pe o panza din poli-bumbac, acoperita corespunzator, de calitate arhivistica.
Rame din lemn de pin 100% lucrate manual din paduri durabile.
Tablourile ajung gata de instalat, cu carlige metalice preinstalate.
Decorati-va spatiul preferat cu imprimeuri foto pe panza, sau oferiti-le drept cadouri pentru ocazii speciale. Imprimeurile foto canvas pot face ca amintirile dvs. sa dureze mult timp. Suntem gata sa va determinam sa spuneti „Uau!â€.

Va garantam ca tablourile noastre canvas va vor oferi o satisfactie 100% pentru intreaga viata.

Imaginile au caracter informativ si culorile pot diferi de la un ecran la altul. Vezi AICI de ce.
De asemenea va recomandam sa masurati inainte peretele pe care va fi plasat tabloul personalizat astfel incat sa sa se potriveasca perfect.
Din Gura in Gura