Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 15 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Panou de baschet nivel FIBA 1 mobil

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Out Of stock
Descriere
Consola mobila cu panou de baschet nivel FIBA nivel 1 pentru competitiile internationale.
Structura din otel lacuit, unitate oleodinamica cu pompa manuala care permite miscarea din repaus in pozitia de joc si viceversa.
Cilindru telescopic cu tija piston, cu diametrul de 40 mm, cu reglare de debit inclusa si supapa care blocheaza sistemul la inaltimea dorita.
Usor de deplasat pe podea cu ajutorul a 4 roti, 2 fixate pe partea din fata si 2 rotative pe partea din spate.
Structura complet captusita pentru siguranta maxima.
Contragreutate captusita inclusa.
Proiectie in teren de 325 cm.
Spatiul necesar pentru pozitionare de 420 cm.
Livrat cu panouri de baschet oficiale fabricate din din sticla securizata temperata de 12mm grosime, cu protectii de spuma de inalta rezistenta, inele baschet rabatabile, precum si accesorii pentru fixarea la podea in pozitia de joc.
- Consola mobila cu panou de baschet nivel FIBA 1 poate fi manual ajustata la 305 si 260 cm inaltime pentru minibaschet ;
- Baza consolei mobile cu panou de baschet nivel FIBA 1 contine 4 roti cu diametrul de 200x50 mm cu inele de cauciuc non - marcare pentru a nu deteriora podeaua . Cele 2 rotile din fata sunt fixe, in timp ce cele 2 din spate sunt pivotante.
- Cadrul de baza al consolei mobile cu panou de baschet nivel FIBA 1 contine pe partea din spate un loc de contragreutate de beton de 460 de kg, captusit si acoperit cu PVC ;
- Consola mobila cu panou de baschet nivel FIBA 1 este echipata cu panou baschet FIBA din sticla securizata de 12mm, 1800x1050x12mm cu marcaj standard oficial de culoare alba, conform regulilor oficiale.
Sticla este conforma standardului EN 12150. Panoul de sticla este fixat de un cadru de otel in spate.
Partea de jos este protejat de un tampon de protectie PU fixat cu suruburi. Dimensiunea protectiilor este in conformitate cu normele FIBA;
- Consola mobila cu panou de baschet nivel FIBA 1 este echipata cu inel rabatabil (dunk) FIBA, diametru de 45 cm. Inel este fixat direct pe structura panoului fara a atinge sticla;
- Greutatea totala a unitatii este de aproximativ 1.050 kg;
- Unitatea este dotata cu accesorii de fixare la sol;
- Unitatea este echipata cu protectii moi (principalele cele din fata, cu grosime de 15 cm - toate celelalte, cu minim 5 cm grosime, acoperite de PVC lavabil.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura