Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Sztufi Serv Srl

0720857451, 0721119137

Despre noi

Trimite mesaj
Sztufi Serv Srl
Ne mandrim cu o vechime de 21 de ani pe piata, timp in care acumuland experienta am reusit sa mentinem firma pe o linie de crestere sanatoasa bazandu-ne pe munca, corectitudine, sinceritate si respect fata de partenerii nostrii cu care am reusit sa mentinem relatii excelente, marsand pe relatii contractuale corecte si perfect transparente, incluzandu-i pe acestia in deciziile noastre si consultandu-i constant.

Drept dovada, odata cu dezvoltarea companiei noastre, s-a dezvoltat si baza de clienti. Un aspect deosebit de important este si numele clientilor si importanta lor in piata, mandrindu-ne astfel cu parteneri lideri pe piata de retail.

Acoperim intreaga zona a Transilvaniei, dar nu ne limitam doar la aceasta regiune executind lucrari pe tot teritoriul Romaniei.

Avand sediul si magazinul de prezentare in centrul municipiului Oradea, consideram nevoia de atractivitate ca fiind parte din dezvoltare, motiv pentru care investim atat in imagine cat si in personal si in echipamente.

Va asteptam sa ne calcati pragul, sa ne contactati si sa incepem o colaborare bazata pe respect reciproc si pe servicii de calitate
Produse si servicii:
consultanta proiectare echipamente frigorifice, mobilier comercial, dotari complete pentru supermarket, echipamente si accesorii pentru magazine
Tipul companiei:
Prestator servicii
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
5-10
Certificate:
-
Anul infiintarii:
1998

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Sztufi Serv Srl
Persoana de contact: Andrei Sztuchlak
Adresa: Str.Dambovitei, Nr.29
Localitate: Oradea
Judet: Bihor
Telefon: 0720857451
Telefon mobil: 0721119137
Website: http://www.frigosztufi.ro