Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Econvenabil Online Srl

Magazin online cadouri
www.econvenabil.ro,

Baterie externa Power Bank 8800mAh metalizata

EC30407
Model:
EC30407
Pe stoc:
Da
In Stock
Telefon:
www.econvenabil.ro
Pret:
53 lei
 
 

Detalii produs

Baterie externa Power Bank 8800mAh metalizata, cu doua iesiri USB. Acumulator extern pentru incarcat smartphone, telefon, tableta, e-book reader, etc.

INCARCA BATERIA UNUI iPHONE DE ~ 1.5 ori.

Poate fi folosit pentru incarcarea rapida a telefoanelor mobile, a tabletelor, iPad, GPS-uri, PSP, camere digitale, casti, MP3 si MP4 playere si a altor echipamente care se pot alimenta la 5V.
Compatibila cu aproape toate brandurile de telefoane mobile ca de ex: NOKIA, APPLE, SAMSUNG, BLACKBERRY, HTC, LG, etc., deoarece puteti folosi cablul USB de incarcare al dispozitivului dumneavoastra.

Patru LED-uri albastre de indicare a starii bateriei: 25 / 50 / 75 / 100 %.
Pentru a incarca un dispozitiv, conectati-l la Mobile Power Bank si porniti bateria externa, apasand scurt pe butonul de Pornire / Oprire. Telefoanele mobile si dispozitivele cu capacitate mai mica a bateriei se conecteaza la 5V 1A, iar tabletele si dispozitivele cu capacitate mare a bateriei, la 5V 2.1A.
Aparatul se incarca la USB, prin cablul inclus. Se introduce in dispozitiv mufa cu micro USB, careia i se ataseaza cablul cu USB.

Caracteristici Baterie Externa Telefon si Tableta:
Capacitate inscriptionata de fabricant: 8800 mAh
Input : 5V 1A
Output 1: 5V-1A
Output 2: 5V-2.1A
Greutate: ~ 135 grame. Dimensiuni 13.5 x 6.8 x 1.1 cm
Puteti incarca telefonul mobil la acumulatorul extern folosind propriul sau cablu de incarcare cu mufa USB.

Are iesire pentru 2 porturi USB pe 1 Amper si respectiv 2 Amperi, ceea ce insemna ca se pot alimenta 2 device-uri simultan.
Este foarte util in situatia cand nu avem acces la o sursa de incarcare conventionala sau cand calatorim in zone fara electricitate, in excursii pe munte etc.
Este de preferat sa folosim acest tip de incarcator deoarece Nu pune in pericol acumulatorul echipamentului pe care il folosim. Nu e recomandata incarcarea frecventa a bateriei telefonului mobil de la un alimentator auto, deoarece, in timp, aceasta se deterioreaza mai rapid.
Diverse culori: argintiu, auriu, albastru, roz, negru - disponibile in frunctie de stoc. Fabricat din plastic, cu aspect metalizat.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Econvenabil Online Srl
Persoana de contact: Magazin Online Cadouri
Adresa: Bd. Victor Dumitrescu, Nr. 112, Taxa CARGUS: 15 LEI
Localitate: Dobroesti
Judet: Ilfov
Telefon: www.econvenabil.ro
Fax: Taxa CARGUS: 15 LEI
Website: http://www.econvenabil.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi