Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont

Econvenabil Online Srl

Magazin online cadouri
www.econvenabil.ro,

Aparat multifunctional fitness Smart Wonder Core Action

Model:
EC38661
Pe stoc:
Da
Telefon:
www.econvenabil.ro
Pret:
220 lei
 
 

Detalii produs

Aparat multifunctional fitness Smart Wonder Core Action, ideal pentru efectuarea exercitilor abdominale dar nu nu numai, fiind perfect si pentru ale tipuri de exercitii precum abdomene pentru partea superioara si cea inferioara, flotari, podul, forfecari, pedalat, exercitii pentru umeri, biceps si triceps. Poti efectua chiar si alte exercitii, precum Pilates.

Aparatul forteaza muschii sa lucreze mai mult si te ajuta sa-ti construiesti muschii abdomenului in mod interactiv si usor.

Cu ajutorul acestui aparat se pot combina multiple exercitii diferite dovedite ca find cardiovasculare/ exercitii pentru greutate, ce intaresc intregul corp si imbunatateste abilitatea corpului de a arde caloriile.

Muschii sunt implicati miscandu-se in sus si in jos, ceea ce face ca exercitiul sa fie 100% eficient.

Produsul dispune de o rezistenta ce forteaza corpul sa lucreze in ambele directii la fiecare repetare, iar muschii sunt implicati in intreaga gama a miscarilor.

Rezistenta ajustabila inseamna ca aparatul poate fi folosit de catre intreaga familie. Cu o rezistenta mai mica puteti performa mai multe repetari pentru un aspect suplu, in timp ce o rezistenta mai mare permite exploatarea muschilor.

Se spala manual, cu o carpa umezita cu apa cu detegenti,si se usuca normal, in aer liber sau la interior, dar nu la temperaturi extreme.

A nu se folosi detergenti abrazivi!

Culoarea poate diferi, in functie de lotul si stocul disponibil.

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Econvenabil Online Srl
Persoana de contact: Magazin Online Cadouri
Adresa: Bd.Victor Dumitrescu, Nr. 112
Localitate: Dobroesti
Judet: Ilfov
Telefon: www.econvenabil.ro

Produsul a fost adaugat in Cos

Ai 0 produse in cosul de cumparaturi