Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Suvi-Impex Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Tavan casetat din aluminiu cu structura la vedere
675 lei
Brand
Www.mir-potolkov.md
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tavan casetat metalic 575x575

Este un sistem de plafon din aluminiu casetat format din panouri modulare de 600x600 mm care vin montate pe o structura T la vedere.

Este indicat pentru a fi utilizat in spatii comerciale sau publice unde este necesara existenta unei suprafete rezistente si usor de intretinut.

In cazul in care panourile perforate sunt captusite cu un material izolator fonic se obtine o absorbtie marita a sunetului asigurand in acest fel o acustica ambientala optima.

Fiind foarte usor de instalat si manevrat, tavanul casetat, permite accesul usor la instalatiile tehnice suspendate iar orice interventie si intretinere a acestora sa se poata efectua intr-un timp optim.

La cerere se pot executa diverse perforatii.
Panourile din aluminiu casetate  sunt foarte potrivite pentru consumatorii individuali, care fac reparaţii sau lucrări de construcţie, şi sunt interesaţi în durabilitate, fiabilitate, calitate şi aspect estetic plăcut al finisajului.

Rezistenţa la umezeală, siguranţa anti-incendiară, şi uşurinţa întreţinerii determină plafoanele pe şipci să fie indispensabile pentru camera de baie şi bucătării, pentru garaje şi verande.

Tavanele casetate, de asemenea, reprezintă un finisaj perfect pentru încăperile centrelor comerciale sau distractive, pentru obiecte de transport, pentru birouri şi spaţii industriale, încăperi sportive, sanitare, piscine şi parcuri acvatice.
Acest tip de tavane poate fi folosit pentru înlocuirea plăcilor din vată minerală, fără demontarea sistemului de suspensie. Pur şi simplu schimbaţi panourile!
Din Gura in Gura