Bizoo
Vanzare Jobs Contul meu Reduceri MegaAjutor Intra in cont
bizoo
Oblio.eu - programul de facturare iubit de utilizatorii sai

Superbet

0734550663,

Despre noi

Trimite mesaj
Companie condusa de catre o echipa cu o vasta experienta in domeniul jocurilor de noroc din sud-estul Europei si cu un management de risc autohton, Super Bet a avut premise excelente pentru intelegerea pietei nationale si a raspuns in consecinta prin crearea celei mai diversificate si atractive oferte de pariere, adaptata perfect exigentelor pariorilor romani.

Super Bet a dezvoltat pana in prezent o retea de peste 120 de agentii, trasand trei directii de dezvoltare: Super Bet, Super Bet Club si Super Bet Express.

In locatiile de tip Super Bet, clientii au acces la pariuri sportive, curse de caini si aparate de joc. Spatiile sunt generoase, atmosfera este relaxanta, clientii au posibilitatea sa vizioneze meciuri alaturi de prieteni sau alti pasionati de sport si pariuri sportive. In Cluburile Super Bet este prezent un surplus de adrenalina, serviciilor obisnuite adaugadu-li-se ruletete electronice si servicii gratuite de bar. Agentiile Super Bet Express se caracterizeaza prin dinamism, sunt special create pentru clientii grabiti, care vin cu obiectivul precis sa plaseze biletete.

Calitatea si diversitatea serviciilor pe care le ofera investitiile in infrastructura, logistica, IT, resurse umane si programele de marketing au facut posibila dezvoltarea fulminanta intr-un timp atat de scurt. De asemena, profesionalismul si implicarea totala a angajatilor nostri au fost determinante in asigurarea succesului companiei.

Extinderea la nivel national si permanenta modernizare a produselor si serviciilor sunt obiective prioritare in politica firmei.

Viziune:

Clientul nostru este in centrul tuturor actiunilor noastre si dorim sa-i oferim satisfactie la cote maxime.
Produse si servicii:
pariuri sportive
Tipul companiei:
Producator
Piata de desfacere:
Romania
Nr angajati:
501-1000
Certificate:
-
Anul infiintarii:
-

Date de contact

Trimite mesaj
Numele companiei: Superbet
Persoana de contact: Morar Adrian
Adresa: Ciofliceni
Localitate: Ciofliceni
Judet: Ilfov
Telefon: 0734550663