Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sun & Shadow Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Copertine fixe
Brand
Arteurbana
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Constructii transparente si usoare de o mare rezistenta.Proiecte Gibus cu inalte standarde de calitate.Structuri sigure si solide in conformitate cu norma nationala de rezistenta la vant si incarcatura de zapada(D.M.16.1.96)

Un surplus de arhitectura, indispensabil ,datorita flexibilitatii,dimensiunilor si posibilitatii de rezolvare a oricaror situatii de protejare existente.

Design deosebit,eleganta si functionalitate ,adaptare structurala.Proportii studiate pentru o linie armonioasa,de la cele mai mici la cele mai mari dimensiuni.

De la acoperire,la particularitatile constructive,de la productie,la client,calitatea totala Gibus si excelenta, aduce o noua frumusete si utilitate spatiilor acoperite.

.Polimetraclilatul de metil si policarbonatul,bazat pe o structura din aluminiu, aceasta este linia modulara Arteurbana.

Tehnologie avansata si grija deosebita la detalii.

• Structura din aluminiu fosfocromatat,practic inalterabila in timp.

• Garnituri din Dutral pentru evitarea infiltratiilor de apa.

• Organe asamblare INOX

• Garantie 5 ani la structura.

Fiind primii care trebuie sa fim multumiti de calitatea produselor noastre,garantam calitatea si stabilitatea produselor : 5 ani structura si 10 ani acoperirea PMMA.Conditiile de garantie sunt specificate in manualele care insotesc fiecare produs.

PMMA: Material extrudat,transparent si rigid,inert la majoritatea elementelor chimice.

Robustete: Optime proprietati mecanice,rezistenta la grindina si acte de vandalism. In versiunea anti-vandalism rezistenta este de 35-70 de ori mai mare ca a sticlei.

Proprietati optice: Inalta transmisie luminoasa,superioara policarbonatului,cu reducere nesemnificativa in timp.

POLICARBONAT:Rezistenta deosebita,transparenta optima,greutate redusa,rezistenta la caldura si foc (clasa 1-2 in conformitate cu normele Italiene).

Rezistenta: Practic indestructibil cu o rezistenta mecanica de 250 de ori mai mare ca a sticlei.

Proprietati optice: Proprietatile optice raman neschimbate pentru o lunga durata de timp,mentinand protectia UV nealterata.
Din Gura in Gura