Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sun Power
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pompa de caldura Hot Jet I aer/ apa
4398 €
Brand
HOTJET I AER/APA
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Hotjet este o prezenta semnificativa pe piata pompelor de caldura produse in Republica Ceha. Hotjet produce toate tipurile de pompe de caldura (aer/apa, sol/apa, apa/apa).

Hotjet utilizeaza cele mai bune componente produse de urmatoarele companii:

- Copeland (compresor)
- Siemens (controler)
- Ziehl-Abegg (ventilatoare)
- Danfoss (parti ale sistemului de racire)

Carcasele sunt realizate din otel inox.

Pompele de caldura sunt centrale termice folosite pentru incalzirea locuintelor, a birourilor, a halelor de productie, a blocurilor de apartamente, etc.
Pompele de caldura ca sisteme de conversie a energiei sunt masini termice care au la baza un circuit similar cu cel al unui frigider.

Avantajele utilizarii pompelor de caldura:

Economica: o pompa de caldura foloseste o energie practic inepuizabila si gratuita (caldura inmagazinata in apa din panza freatica, aer sau sol). Are nevoie de o cantitate foarte mica de energie electrica, pentru functionarea componentelor. In acest mod costurile de functionare sunt de 3-4 ori mai reduse fata de o centrala traditionala. Amortizarea pompei de caldura se face in maxim 4 ani.

Functioneaza singure (inlocuiesc complet alte tipuri de centrale termice) sau in tandem cu alta centrala termica cu combustibil fosil, lichid sau gazos ( sisteme monovalente, monoenergie, sau bivalente ).
Pentru incalzirea agentului termic si a apei menajere folosesc caldura mediului inconjurator, caldura pe care o capteaza folosind echipamente clasice, alimentate cu energie electrica.

Pompa de caldura extrage caldura prezenta in mediul inconjurator natural (aer) si o cedeaza in interiorul locuintei pentru incalzire acesteia. Vara, procesul se inverseaza : pompa de caldura preia caldura din casa si o cedeaza aerului exterior pentru a raci interiorul locuintei.
Din Gura in Gura