Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Puterea naturala a enzimelor..

Membru Bizoo de 13 ani.
3.00
3 stars: Normal
2 pareri

Solutie curatare tevi Sunnyglobe Pill

0 stars: 0.00 din 0 pareri

40 lei Lei
Brand
250 tablete - 250gr.
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Sunnyglobe Pill - pentru curatarea instalatiilor de evacuare a apei uzate

Motivul functionarii necorespunzatoare a sistemelor septice este intotdeauna in stransa legatura cu lipsa totala sau partiala a bacteriilor benefice. Desi bacteriile si enzimele descompunatoare de deseuri sunt prezente si in tara noastra, au o concentratie atat de mica - in special in retelele de canalizare - incat nu pot descompune uriasa cantitate de deseuri produse, astfel grasimile depuse pe peretele tevilor diminueaza diametrul interior al tevii, iar infundarile devin din ce in ce mai frecvente.

Beneficiile produsului:

NU PREZINTA CARACTER ACID SAU BAZIC!
Contine doar substante 100% naturale, ecologice.
Nu dauneaza structura solului.
Elimina mirosurile neplacute.
Nu sunt microorganisme modificate genetic.
Previne infundarea sistemului de canalizare si afectarea gropilor de canalizare, de grasimi.
Asigura functionarea perfecta a sistemului de canalizare.
Trateaza sistemele septice si de canalizare, reducand la minim frecventa curatarii, economisind asfel sume importante de bani.

In urma tratamentului cu SUNNYGLOBE PILL grasimile depuse pe peretile tevilor se descompun in apa, bioxid de carbon, azot, gaze de oxigen. Grasimile biologice devin lichide in urma tratamenului, iar tevile de canalizare se vor curata si pot fi utilizati ca si cand au fost noi. Utilizarea tabletelor SUNNYGLOBE PILL va ajuta locuitorii in rezolvarea problelemor cu infundari.

IMPORTANT! - Tabletele SUNNYGLOBE PILL sunt complet inofensive aupra organismului uman si aupra insectelor. Firele de par, cauciucurile si textilele nu se descompun.

Aplicatii:

Se recomanda utilizarea pastilei SUNNYGLOBE PILL in blocuri, case cu gradina si de vacanta, in uzine, bucatarii mici si mari, crescatorii de animale, scoli, campinguri, hoteluri, spitale si pentru toti, in vederea prevenirii infundarii.

Pentru detalii va rugam vizitati site-ul www.sunnyglobe.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura