Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Croaziera Hawaii
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Aluneca spre o lume a carei frumusete ti-o poti doar imagina. Paradisul plajelor fara sfarsit, al gradinilor de orhidee, al vulcanilor odata nelinistiti, insulele Hawaii isi reveleaza splendoarea la fiecare pas. Nu iti refuza bucuria simturilor
Tarif: Cabina interioara de la 999 USD
Cabina cu vedere la ocean de la 1299 USD
Apartament de la 1999 USD

Tariful include: 11 zile cazare pe nava de croaziera in tipul de cabina ales; pensiune completa (la oricare din mese apa, sucurile simple, ceaiurile si cafeaua simpla sunt incluse, nu sunt incluse bauturile alcoolice), adica - mic dejun, pranz si cina complete in sistem continental sau bufet suedez; toate taxele portuare de pe traseu; participarea la toate spectacolele, concertele de muzica si petrecerile organizate pe vas, tur al intregului vas; utilizarea gratuita a tuturor facilitatilor navei - fitness, gimnastica aerobica, jacuzzi, sezlonguri pe puntea superioara; acces gratuit la terenurile de sport: baschet, tenis, golf, fotbal, pista de alergare.

Tariful nu include: biletul de avion, excursiile optionale pentru fiecare destinatie, serviciile care necesita personal (coafor, serviciu laundry).
*Pretul este de persoana in camera dubla.
** Tarif estimativ bilet de avion Bucuresti-San Diego-Bucuresti: 878 Euro/persoana.

Ensenada, Mexic
O destinatie preferata de californienii cunoscatori ai turismului de calitate, oraselul Ensenada se afla in regiunea Bahia de Todos Santos. In weekend-uri statiunea se umple de grupuri de petrecareti veniti in special din sudul Californiei. Cu toate acestea, reuseste sa ramana incredibil de calma si de ieftina, reusind sa-si faca un nume si in ceea ce priveste dezvoltarea ecoturismului. Avand o cultura si un stil de viata de sine statator, prin prezenta portului si a centrului de prelucrare
a pestelui, oraselul este si unul din cele mai mari centre piscicole din tara.

Hilo, Hawaii
Situat in partea de est a insulei Hawaii, orasul Hilo are cea mai mare comunitate dintre toate
asezarile acestui stat american (aprox 40 000 de locuitori). Ce atrage cu adevarat la aceasta locatie e faptul ca inca isi mai pastreaza aerul de orasel traditional, desi candva a fost centrul economic al insulei.
Hilo este extrem de relaxant si de atractiv, intins pe o arie surprinzator de intinsa, dar cu un district central de moda veche, unde puteti sa va plimbati linistiti printre zeci de cafenele prietenoase, piete colorate si situri istorice.

Lahaina, Maui
Vazuta de la o distanta mica de tarm, Lahaina e una din cele mai frumoase statiuni din Hawaii, recunoscuta ca fiind un sat tropical foarte linistit. Pe strada care curge paralel cu tarmul oceanului se afla aliniate cladiri cu fatade din lemn, iar peisajul este completat de palmieri raspanditi pe ambele parti ale
bulevardului, de surferi visand la valul cel mare, precum si de muntii West Maui care domina cerul strabatut aproape zilnic de un curcubeu superb.
Din Gura in Gura
Alte Produse