Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Phenomena Company Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Echipament bronzare System Starter B
1400 €
Brand
SunFx
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Phenomena Company S.R.L. este unic distribuitor si importator, cu dreptul de comercializare si promovare al produselor SunFX in Romania.

Noile sisteme profesionale SunFX Pro aduc performanta de a trece prin procesul de bronzare in mai putin de 5 minute cu rezultate extraordinare, facand tenul sa arate uniform bronzat natural. De fapt sistemele noastre sunt unele dintre cele mai rapide si eficiente sisteme de bronzare din lume.

Perioada promotionala : SunFX Pro serie system starter SET B (5 Glow All Over, 1 Spray Gun (1 Pistol), 100 Brosuri, Panou cu reclama, Reclame de lipit pentru ferestre, 50 Sticky Feet-adeziv talpi, Prosop de maini, Training DVD,3 Lotiuni de Bronzat (Nr. 1,2 si 3), Manual de Utilizare . Produsele ajung saloanelor de cosmetica pentru bronzarea a zeci de clienti ,plus ca beneficiati de publicitate gratuita din partea firmei noastre!

SunFX - NUMARUL 1 IN LUME LA SISTEMELE PROFESIONALE DE BRONZARE CU DHA

Am creeat exclusivul nostru SunFX Professional Spray Tanning System pentru a inlocui dezavantajele murdare si vechi ale sistemelor clasice de bronzare. Noul nostru SunFX Pro System contine o turbina electrica extrem de silentioasa care emite o presiune de aer puternica si constanta.Aceasta se imparte in jurul spray-ului de bronzare in asa fel incat reduce eficient murdaria in salon si permite o situatie uscata in timpul aplicarii. SunFX Tanning Systems au fost creeate pentru a minimaliza spray-atul in exces cu pana la 50%-70%, oferind beneficii in investitie. SunFX Pro System va spray-ia clientul curat si uscat in mai putin de 5 minute.

Nu numai clientul va iubi acest lucru,ci si salonul. SunFX Pro System ofera satisfactii de inalta calitate de la inceput pana la sfarsit. (Exterienta noastra au aratat ca acest lucru este un plus substantial in comparatie cu alte sisteme de bronzare la care, o aplicatie pe tot corpul, poate dura si pana la 20 de minute). SunFX Tanning Systems sunt incredibil de usor de folosit, iar personalul care le va utiliza va deveni profesionist cu o pregatire minima. Sistemele sunt foarte confortabile pentru utilizator si usor de tinut curate.

Nimic altceva nu se compara cu SunFX Pro System !
Din Gura in Gura